Merhaba.Benim kızım beşinci ayını bitirdi.Son bir aydır kakasını zor yapıyor.Fitil koyuyorum erimeden fitille beraber yapıyor.Cok katı geliyor,sonradan biraz normal biraz daha normal sonra biraz sulu gibi yapıyor.Yapmadığı zaman ıkınıyor sıkılıyor.Cok sıkıntı icinde oluyordu.Ek gıdalardanmı diye duşundum.Zeytin yağı koydum (bolca) fayda etmedi. iki ay emdi,şimdi emmiyor.Mama veriyorum.Mamasınada zeytin yağı koydum olmadı.Corbasının iceriğini değiştirdim.Gene olmadı.Universite hastanesinde calışıyorum.Bu şikayetleri her bolumdeki tanıdığım doktora anlattım.Hepsi Cocuk cerrasine gotur dedi.Zaten bir tek oarası kalmıştı.Bazı şeyleri tahmin ediyordum ama duşunmek bile istemiyordum.Goturdum cocuk cerrahisine.Makatına baktılar.Profosor de baktı.Anus yolu biraz dışa doğru,eğri yerleşmiş dediler.Duphalac diye şurup verdiler.İshal yapıcı.20 gun makatına parmakla tedavi onerdiler.Şimdi onu yapıyorum.Bugun 4 gun oldu.20 gun sonra yani bu ayın 25-26 sı gibi kontrole gideceğiz.Dışardan duyduğum,gecmezse ameliyat diyorlar.Canım cok sıkılıyor.Bunun gibi sorun yaşayan,yaşamış olan varmı.Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkur ederim.