kızlar benim cok bıdık bir kızım var Allah omur versin.5 aylık olacak birkac gun sonra.nazlı, anneci, ilgici....bebek işte...doğduğundan beri sarılıp uyuyorduk.biraz uykucu.akşam beş altı olsun başlıyor ağlamaya.o kadar erken de yatıramam.sabah dortte beşte kalkıyor o zaman.artık dayanacak gucum kalmadı.hic emzik te almadıki oyalansın.ne zaman versem ooo ooo diyordu.chicco nun 0+ olanını aldık beğenmedi.nuk un 2 nosunu aldık damaklı beğenmedi.iki gun once yine başladı ağlamaya.ben de oyle eğlence olsun diye nuk un emziğini verdim.birr kaptı...nasıl emiyo ama.deli gibi...:1shok: hayret ettim valla.alışık olmadığı icin arada duşurdu. ağlıyor ver mememi diye.cokur cokur emiyor..sesi kesildi rahatladı.ben de tabi.iki gundur emziği yanında.bir emiyor bir atıyor.bugun oğlen annemdeydim ağladı huysuzlandı.sarılıp uyumayı istemedi.annem emziği ver ayağında salla bir dedi.anaaa bir yaptım hemen uyudu..bu akşam da uykusu geldi.ağladı huysuzlandı ve ilk defa bensiz uydu.yani emziğiyle ayakta sallayarak.ama oyle uzun uzun sallamıyorum.pıt diye uyuyor.yatağa koyarken de puu diye atıverdi memeyi.kafamcokkarıştı
cok uzun oldu ama napim anlatayım dedim.bu saaten sonra meme alan bebek ilk defa gordum o da benimki.:ecrin_bebek: siz boyle birşey gordunuz mu.?acaba diş cıkaracak ya damaklarını kaşımak icin mi aldı??ama oyle boyle değil kaşıyor gibi de gorunmuyor.bayağı bi emiyor zilli bocuğum..:CuvCuv: