oncelikle iyi dilekleriniz icin hepinize tşk ederim.oğlumun son andaki karar değişikliği nedeniyle 31 ekim sabahı acilen 7 de sezeryana girdik.7.15 te onu babası,anneannesi,dedeleri,babaannesi gorduler.genel anesteziyle doğum yaptiğim icin saat 9 da oğlumla ilk kez goz goze geldik.yazdıklarınızda cok haklıymışsınız o an cok mutlu ve herşeye değen bir anmış.ayılmam cok cabuk oldu oğlumda sağlıkla dunyaya mrb dedi cok şukur.3560 gr,52 cm boyu var.ameliyathanede ettiğim duanın haddi hesabı gercekten belli değil.aklıma ne geldiyse tum hamişler icinde ettim tabiki.doktorumun beni cok iyi motive etmesiyle nasıl bayılıp nasıl ayıldığımı hic hatırlamıyorum.
Ayılırken BEBEĞİM NERDE,NASIL GUZELMİ diye ayılmışım.tıpatıp babasına benziyor.sadece cenesindeki gamzesini 2 dedesinden almış oğluşum.
Dun sabah taburcu olacaktık sarılık değerleri sınırda olduğundan Fototerapi uygulandı gece geldik evimize.oğluşum evini ve yatağını cok sevdi şukur guzel guzel emiyor.sadece en buyuk sorunumuz aşırı gazlı oluşu o da ne yazıkki tıpkı ben

şu anda uyuyor onun icin fırsat bulabildim anneannesi ilgileniyor.hepinizi kocaman opuyoruz goruşmek uzereeeeeeeeee.Giray bebekten sevgilerrrrrrrrrrrrrr.:teytey:a.s.