evet arkadaşlar 9 ayı geride bıraktık hep bu anı yazmayı hayal ettim yuce rabbim banada yazmayı nasip etti cok şukur okuyanlar bilirler doğumdan nasıl tırstığımı ama hic korkulacak birşey yok annemler benden cok korkuyorlardı nazlı bu napıcaz vs diye ama beni ole gorunce şaşırdılar neyse hikayeme gecelim 03.11.2008 saat 8 hastaneye giriş yaptık yatışım yapıldı allahım bana ole bir cesaret verdiki korku morku kalmadı saat 9:30 da doktorum geldi 09:45 te ameliyathaneye alındım annemler ağlarken ben gule oynaya girdim kendime ben bile şaştım neyse anestezi uzmanım geldi nasılsın vs doktorun şimdi gelicek dedi doktorum geldi sedacım seni şimdi uyutucaz dedi goruşuruz dedi bende goruşuruz dedim ve o anda midemden boğazıma kadar değişik birşey oldu ve gozumu bir actım hemşireler yanımda seda hanım seda hanım diolar ben istifra ederek uyandım odama goturuldum oğlum 09:55 te dunyaya gozlerini actı sadece baş donmem vardı onun dışında ne acı nede birşey hani diolardı ya sezeryandan sonra 4 saat acı hissediyorsun ve ağrı kesici bile fayda etmiyor yok acı falan yok valla hissetmedim bile ve annemlere pişkin bir şekilde tekrar doğurucam dedim odama gectikten 5 dk sonra arda mı getirdiler yanıma allahım boyle bir duygu olamaz tarif edilemez bir duygu yuce rabbim herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah annemler koynuma verdiler yanağıma kondu sıcacık aman tanrım mukemmel bir duygu neyse sonda olayına gelince rica ettim ve baygınken takılsın baygınken takıldı cıkartırken biraz sızladı ama anlık ayağa kaldırıldığımda yani ilk yuruyuşumde diolardıki tansiyon duşucek vs vs ayyy anam hicbirşey olmadı maşallah allahıma binlerce şukurler olsun veee arkadaşlar diorumki eğer ben bu tırsak halimle doğurduysam herkes doğurabilir hastaneden dun cıktım evimizdeyiz oğluşumla sadece yatağım biraz alcak olduğu icin yatıp kalkarken zorlanıyorum hepsi bu buarada emzirmek cok guzel bir duygu ama sızlamalarım oluyor lansinoh aldım ama bakalım ne kadar faydası olucak buarada oğluşumun kalp atışlarında sesler geliomuş cumartesi eko cekilecek allahım inşallah bişeyi yoktur doktorlar ilk zamanlarda olurmuş iinşallah oledir ve otesii yoktur uzun oldu ama kısa hikaye olunca tadı damağımda kalıodu herşeyi yazayım istedim hazır bebişim uyurken :teytey::dance:kaydirigubbakcemile3