Ruyada meşe ağacı gormek veya golgesinde oturup dinlenmek, genc bir erkeğin başarabilmesi icin butun kuvvetiyle calışacağını; daha yaşlı ise yakın bir arkadaşının yardım isteğini; dul bir kadın icin kendisinden cok yaşlı birisiyle evlenmesine; evli ise guc bir işte başarı elde edeceğini bildirir. Ruyasında meşe ağacı goren ya da golgesinde oturup dinlenen, genc bir erkekse hedeflerine ulaşabilmesi icin cok fazla calışması gerektiğini işaret eder. Daha yaşlı ise yakın bir arkadaşının yardım isteğine işarettir. Dul bir kadın icin meşe ağacı kendisinden cok yaşlı birisiyle evlenmesine yorulur. Evli ise zor işte başarı kazanacağına yorumlanır. Meşe ağacı zenginliğin, bolluğun ve bereketin işaretidir. Rahat bir yaşam surdureceksiniz. Ruyada mese agaci gormek veya golgesinde oturup dinlenmek, genc bir erkegin basarabilmesi icin butun kuvvetiyle calisacagini; daha yasli ise yakin bir arkadasinin yardim istegini; dul bir kadin icin kendisinden cok yasli birisiyle evlenmesine; evli ise guc bir iste basari elde edecegini bildirir