merhaba kasım anneleri
18/11/2008/salı saat 17:25 benim bu dunyada unutamayacağım ikinci tarih oldu oğlum artık kollarımda bu duyguyu allahım ikinci kez bana yaşattığı icin ne kadar cok şukretsem azdır. allahım isteyen herkese bu yuce duyguyu yaşatsın...
9 ay 10 gunluk buyuk bekleyiş artık sona erdi 18 kasım sabahı saat 8 de doktorumun yanındaydım ama hacettepe universitesinde salı gunleri toplantı gunu olduğundan beni oğleden sonra sezeryana alabileceğini soylediğinde artık oğluma kavuşmama saatler kaldığını duşunmeye başladım rutin kontroller, ultrasyon incelemesi, nts, damar yolu acılması serum takviyesi diğer anne adayları ile sohbet ederek saati 16:45 yaptım. biraz sonra doktorum ve anestezi uzmanı odamdaydı rutin soruların ardından mavi ameliyat onluğu ve bonesi ile onlara teslim olmama az kalmıştı doktorumun isteği ile genel anestezi olmaya karar verdim dışarda annem teyzemler ve bitanecik eşim gozleri yaşlı bir şekilde beniuğurladılar aslında cok korkmama rağmen oğlumu kavuşacak olmamın mutluluğundan mıdır bilmiyorum cok huzurlu sakin ve ağlamadan ameliyathaneye girdim doktoruma bebeğimin ve kendimin onlara emanet olduğunu soylediğimi hatırlıyorum birde merak etme bir saat sonra bebeğin kollarında uyanacaksın dediğini doktorumun ...ve gercektende oyle oldu saat 16:55 de başlayan doğumum 17:25 te oğlumun dunyaya gelmesi ve benim 18:50 de bebeğimi kollarıma vermeleriyle son buldu ilk gorduğum kapkara boncuk gibi iki gozun dikkatlice bana baktığı ve ağzını bi o yana bi bu yana cevirip mama aramasıydı işte o zaman ne kadar buyuk bir mucizenin kollarımda olduğunu anladım ve hungur hungur ağladığımı biliyorum
uzun oldu biliyorum ama bitanecik oğlum şimdi 6 gunluk 4 gundur evimizdeyiz kokusunu icime cekerek uyuyor ikinci kez bana bu duyguları yaşattığı icin allahıma şukrediyorum butun kasım annelerini bebeğim yucelim sevgiyle opuyor bende hepinize bebişlerinizle sevdiklerinizle uzun omurler diliyorum
yakışıklı oğlum yaşama merhaba dedi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Hayatýn Ýçinden
- Çocuk Büyütme
- yakışıklı oğlum yaşama merhaba dedi