Arkadaşlar merhaba, konuyu acmak icin uygun yer mi bilmiyorum ama, diyet forumu olduğu icin daha cok ilgi gorur diye duşundum. Adler T 3950 marka motorlu koşu bandımı yer darlığından satmak istiyorum. Piyasa fiyatı 1.000 TL civarında. Urun sıfır ayarındadır, kullanmaya hic fırsat bulamadım acıkcası, sadece 1-2 kez denedim. Taşıma Nakliye ve taşıma alıcıya ait olmak uzere 550 TL'den satıyorum. Ozellikleri aşağıdaki gibidir. Ilgilenenler ozelden mesaj atabilir.

SES DUZEYİ: 68db SES SEVİYESİ İLE YENİ NESİL SESSİZ MOTOR. MOTOR : DC motor, 1.50 HP surekli, 3.00 HP azami guc HIZ : 1-12km/saat. KOŞU ALANI : 41cm(en)x120cm(uzunluk),TAŞIMA KAPASİTESİ : 100 kg TUTMA kollarında hız arttırma/azaltma tuşları.PROGRAM : 3 adet hazır program + 1 manuel program GOSTERGE : Tek buyuk pencereli, elektronik LCD ekranda hız, zaman, mesafe, kalori, nabız ve program bilgileri gorulur. HEDEF GİRME : Kalori, mesafe ve zaman hedefleri girilebilir ve komputerin geri sayma ozelliği sayesinde hedeflere kolayca ulaşılabilir. NABIZ : Elden nabız olcer. EĞİM : 3 kademeli manuel eğim. ZEMİN SİSTEMİ : Darbe emici esnek ve yumuşak SOFT TRACK zemin. EMNİYET ANAHTARI : Bantı acil durdurma anahtarı ile hız kesme ve durma ozelliği vardır. SAFETY DROP SYSTEM : Bantın amortisor sayesinde yere yavaş inmesini sağlar ve ezilme riskini ortadan kaldırır. TAŞIMA: Tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilir. LOW DECK OZELLİĞİ : Yere yakındır ve duşmelerde emniyetlidir. AĞIRLIK : Net ağırlık 67 kg, koli dahil ağırlık 73 kg. KURULU EBATLARI :162cm(boy)x77cm(en)x132cm(yukseklik) KATLI EBATLARI : 62cm(boy)x77cm(en)x152cm(yukseklik) KOLİ EBATLARI : 166cmx83cmx30/20cm MOTOR KONTROL SİSTEMİ : PWM EV TİPİ KULLANIMA UYGUNDUR CE BELGELİ KOŞU BANTI (TUMU)