salı sabah 10 da hastanedeydik cumbur cemaat hastaneye gidene kadar tef gibi gergindim kimseyle konuşmak bile istemiyordum sadece susmak istiyordum ama hastaneye girip odaya cıktım onluğu giyince acayip derecede rahatladım.sanki o gerilen ben değildim.neyse saat yarım gibi beni ameliyathaneye aldılar giderken gozleim doldu ağlıycak gibiydim ama tuttum kendimi sarıldım eşime optum asansore bindik sonra.ameliyathaneye girdikten sonra katater falan takıldı hicbişyi yokmuş gercekten sıfır acı yaa nekadar kolay bişey o oyle.muhabbet ediyodu zaten herkes benle.yatırdılar batikon surduler perdeyi cektiler elime serum bağladılar kollarımı da yanlara bağladılar.ama hic de oyle korktuğum gibi kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmedim cok rahattım beni kameraya cekip gulduruyodu hemşireler.derken doktorum geldi espriler havada ucuşuyordu muzik falan actılar guluyoruz falan azıcık sarsıldım gibi ama oyle abartılı bişey değildi.sadece bebeği cıkarırlarken kaburgalarıma cok bastırdılar ozaman acıdı ama okadar da olsun katlanılmıycak bişey değildi.bebeğim cıktı hemen temizlemeye aldılar bende başladı bir ağlama.durmuyo ilk ellerini gordum aynı benim ellerimdi.bebek cıktığında da doktorum da hemşirelerde hayret ettiler nekadar temiz diye bi gram kir ypktu cocukta suyum inanılmaz temizmiş.benim batum viyaklarken getiriverdiler yanıma op annesi diye dudağını tuttular ağlaya ağlaya optum canımın icini hemencecik susuverdi nasıl şaşırdım anlatamam.okadar guzeldi ki işte dedim aşk bu olmalı.sonra yukarı goturduler onu.doktorum da beni dikmeye başladı sanırım bi 15 dk alan surdu sonra beni yukarı taşıdılar.tabii ne ağrı ne sızı hicbişeyim yoktu turp gibiydim dama cıkınca hemen batuya mememi verdi hemşire bi 5 dk uğraştık sonra bi yapıştı.allahıma cok şukur duamı kabul etti sutum hemen geldi.emzirdim ama yok boyle bişey o duygular anlatılamaz.ameliyattan taaa akşama kadar durmadan ağladım okadar guzeldiki herşey.cok yolunda gitmişti.gece de 2.30 gibi uyudu taa sabah 6ya kadar zorla uyandırdık aşayı emzirelim diye.ama hemşire gece sakın uyandırmayın gunduz fırsat buldukca emzir ama 3-4 saat falan uyursa sakın bolme emzirmek icin uykusunu dedi.acıkınca zaten o uyanıcak dedi.ertesi gun biraz gaz sancısı cekti ama cıkarınca rahatlayıveriyordu.şimdi bi damla aldık super bişey şiddetle tavsiye ediyorum adı SAB SİMPLEX yanlız eczanelerde satılmıyor burda amerikan pasajı diye biyer var yurtdışı urunleri satılıyo sadece ordan aldık heryerde bulunmuyomuş dun akşam bikere verdik paşam maşallah cok rahat.uyku duzeni emmesi herşeyi şimdilik cok iyi gece 2.30 da uyandı sonra emzirdim gazını cıkarttım 4 de uyuttum taa 7.30 da uyandı şimdi hala uyuyo.inşallah hep boyle gider hic eziyeti yok.yanlız hic korkmayın gercekten o annelik icgusuyle herşeyi yapabiliyosunuz yapamıycam diye korkmayın.
cok hafif dikiş ağrım var ama lafı edilcek kadar değil yani.doğumdan 3 saat sonra hic zorlanmadan hemen kalktım yurudum tuvalete girdim idrar yaptım hemşirelerin ağzı acık kaldı bende ne gobek ne şişlik var inanamadılar sen hamilemiydin lohusamısın hic alakan yok diye.şuan da hic gobeğim yok 4 kilo vermişim hemen doğum cıkışında.rahat yuruyorum şukur ama doktorum 1 hafta hic yurume sadece lavaboya git dikişlerin iyice kaynasın dedi.buarada kızlar neye şok oldum biliyomusunuz doktor hastaneden cıkmadan pansuman yapıcaktı actı yara izime bi baktım ne yara izi ne bişey kızarıklık bile yok olamaz dedik hepimiz şok olduk.doktorum herhalde kızım dedi benim farkım bu değişik bi dikiş yapmış ne iz var ne bişey.hala daha şoktayız sanki 2 sene once doğum yapmışım orda incecik bi cizgi var gibi.herşeyim okadar mukemmel ve okadar sorunsuz gitti ki allahım hepinize boyle doğumlar nasip etsin inşallah maşallah deyin bol bol.oğluşumun fotosunu da koyayım da bol bol maşallah deyin babasının kopyası resmen.sarışın ve masmavi gozleri var şimdilik.