beklediğimiz doğum tarihinden tam 10 gun once son gunlerde gecirdiğim en rahat uykunun ardından 14 kasım sabahı saat 10.50 suyumun gelmesiyle uyandım, ben hep once sancımın geleceğini duşunduğum icin cok şaşırdım

macerada burada başlıyor, doktorun odasına gittik hemen doğumhaneye aldı beni, once muayene etti 1 cm acıklık var suni sancı vericez dedi, lavman yapıldı (korkulacak birşey yokmuş) saat 2 gibi acılmam iki cm oldu ve suni sancıya başlandı, sancı gelince nefes alamıyorum eşim yanımda espiri yapmaya calışıyor rahatlatmak icin, ama yaptığı esprilerden cok yanımda olup elimi tutması guzeldi her anımda yanımdaydı aşkım:asigim:. saat 5 e kadar acıklık 4 cm oldu ve epidural anestezi yapıldı ondan sonra rahatladım sancı hatırası fotoğraflar falan cektik

epiduralden sonra hissetmediğim icin sancının dozu arttırıldı acılma hızlansın diye ama yaklaşık iki saatte 1 cm daha acıldı, ben sabaha kadar bekleyeceğimizi duşunmeye başlamıştımki acıklık 5 cmden birdenbire 8 cm ye cıktı bu sırada bebeğimin kalp atışlarında azalma oldu, doğum başlıyordu, her ihtimale karşın ameliyathanenin hazırlanması istendi (cok korktummm) bebek hemşiresi cağrıldı, doktorum acılmanın tam olduğunu sancı geldiğinde ıkınmamı soyledi sancıyı hissedince ıkınmaya calışıyorum ama epiduralden dolayı beceremiyorum, hemşire koluyla karnıma bastırıyor canım acıdığı icin ıkınmayı bırakıyorum, sekiz on kadar deneme yaptık o kadar cok yorulmuştumki artık doğuramayacağımı duşunmeye başlamıştım allahtan bebeğin kalp azalma olmadığı icin devam edebildik, sonunda gelen guclu bir sancıyla oğlumun kafası cıktı gerisi zaten hemen geldi(normal doğum isteyen arkadaşlar korkmasınlar zor olmasından cunku bebeğimin boynunda kordon vardı ve rahimde bulunan iki adet miyom nedeniyle zor olmuş benimki ),
bebeğimi ilk olarak doktorun elinde tepetaklak gordum

bu arada lokumum 14 kasım cuma gunu 19.54 te 2790 gr doğdu