Slm kızlar, uzun suredir giremiyorum foruma cunku minik meleğim 8 gunluk oldu hemen hikayeme geceyim...
17 Ağustosta gece 1 gibi kasıklarıma hafif hafif kramplar girmeye başladı, ben uşuttum sandım , bu arada 39. haftamdaydım. sabaha karşı sancılarım sıklaştı , saat 8 bucuk gibi 5 dakikada bire duştu, doktorumu aradım hastaneye gittik, 1 cm acılmam varmış.saat 10 gibi yatışım yapıldı ama saat 3'e kadar hala acılmam 1 cm'di. doktorum acılman cok yavaş suni sancı verelim dedi, biraz suni sancı verdiler ama bana mısın demedi , acılam 1.5 cm olmuş. epidurali takmamız icin 3 cm acılman olması lazım eger daha once takarsak acılmaların durur dedi. ancak gece 11'e kadar dayanabildim, normal doğumu cok istememe ragmen doktoruma ''sezaryan yapalım dayanamıyorum'' dedim.
neyse kızlar gelelim en ilginc yere, doktor ameliyathaneyi hazırlattı, ben eşimle ailemle vedalaştım sezeryana girdim, tam masaya yattım, doktoruma dedim ki ''ne olur acılmama son bi kez daha bakın eger hala 1.5 cmse sezaryanla alın'' dedim. doktor bi baktı acılmam 3.5 cm olmus :teytey: ben bi sevindim anlatamam apar topar cıktık ameliyathaneden, epidurali taktılar sancılarım azaldı super oldu. eşim , ailem herkes bebekle beni bekleken ben ameliyathaneden yine tek başıma cıktım. sırnaşık şey
Sabaha karşı saat 4'te acılmam 9 cm olmuştu , tabi epidural olduğu icin ben hic ağrı sancı hissetmedim, doğumhaneye indik eşimle tekrar vedalaştım , bu kez 2 kişi cıkıcam burdan dedim, doğuma girdim, iki ıkındım bi sıkındım Berenimin cığlıklarını duydum :dance: O an super bi andı , Allah herkese yaşatsın, mutluluktan nasıl ağladığımı anlatamam. Gercekten de 2 kişi cıktık bu kez :Saruboceq:

Sonuc olarak yine o kadar sancı ceksem yine normal doğum yapardım, hic de anlattıkları kadar korkunc değilmiş, epidural olduktan sonra herşey boş, bebek cıkarken bile acı hissetmedim, benim şanssızlığım acılmamın cok yavaş ilerlemesiydi ama zaten bu ender gorulen bi durummuş, aynı gun hastaneden cıktık, sutum hemen geldi ve kızımda sarılık falan olmadı , dikişlerim vardı ama 3 gun biraz acıdı ama şimdi gecti hepsi cok şukur :Saruboceq:

Normal doğumla ilgili herşeyi sorabilirsiniz kızlar baya tecrube sahibi oldum a.s

Opuyorum hepinizi........... a.s.