--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar hepinizi cok ozledim.internete evden giremiyorum
umarım bebişleriniz ve sizler cok iyisinizdir.
25 kasım sabahına sezeryan icin gun almıştım.fakat minik kızım bekliyemedi.39+3 haftalıkken 23 kasımda saat 21:30 da suyum geldi.bende heyecanla 25 kasım sabahını bekliyordum.hemen doktorumu aradık hastaneye cağırdı.normal doğuramıyacağımı duşunduğumden sezeryan istiyordum sonra normali denedik.yemek yediğim icin sezeryana almıyorlardı sabaha kadarda 4 cm. acıklık oldu.bu arada suyum geldi ama bende ne ağrı ne sızı.1-2 saat sonra hafif hafif ağrılar başladı.yani herşey normal ilerlediği icin normal doğuma karar verdik. 24 kasım sabahı 7 cm kadar acıklığım oldu.kendi calıştığım hastane olduğu icin herkes yanımdaydı vede şaşırmışlardı ne guzel doğum yapacaksın diye.oyle aman aman ağrılarım olmadı.taki saat 12lerde suni sancıyı takana kadar.ay o ne bicim birşey mahvetti beni.doktorumda kesti sancıyı 1,5 saat kendi haline bırakıyorum sonra suni sancı takacağım dedi.onu kesince rahatladım.sonra tekrar suni sancıyı taktılar doğum masasına aldılar tabi ben beceremedim korktuğum başıma geldi o kadar sancıyı cekip sezeryan oldum.bebeğimin başı doğum kanalında şişmiş ben istesemde cıkamazmış acil sezeryana aldılar ama nasıl.ben sayıklıyorum beni kurtarın diye cok yorulmuştum ac karnınaydım.eşim doğumda yanımdaydı cok uzuldu sezeryana alınmama ama sağlık olsun ne yapalım.uyandığımda odadaydım gorumcem bak bebeğine diyordu benimde duygusallığım tuttu ağlıyorum goremiyorum o kadar sancı cekip sezeryan oldum diye.tabi narkozun etkisiyle.eşim annemleri almaya gitti onlara soylememiştik dayanamazlar diye.sonra kendime geldim boncuğumu gordum onemli olan ikimizinde sağlıklı olması binlece şukurler olsun.Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu.
24 kasım 2008 3.870 gr
53 cm
herkesin bebeğini opuyorum.bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
işte berilimiz
ImageShack - Image Hosting :: cimg4714jy9.jpg
ImageShack - Image Hosting :: cimg4721cu0.jpg
minik prensesim 24 kasımda geldi :))
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden