Bebek İkinci El kraft dondy uzaktan kumandlı sallanan beşik& mama sandalyesi,chicco soft dream kangur
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El kraft dondy uzaktan kumandlı sallanan beşik& mama sandalyesi,chicco soft dream kangur
-
02-10-2022, 04:39:3601.10.2011 tarihinde aldığım kraft dondy mama sandalyesini ((sallanan beşik)) satmayı duşunuyorum 8 ay kadar kullandım ve kızımı mama sandalyesinde zaptedemediğim icin kaldırmıştım belki ileride ihtiyac doğar diye.fakat evim kucuk ve herşeyi saklayamayacağımı farkettim.fişi faturası garanti belgesi herşeyi duruyor.kutusu haric.gayet temiz durumda.cok araştırıp indirimli bir şekilde almıştım ki fatursında goreceğiniz icin yazıyorum 355 tl ye.150 tl ye satmaı duşunuyorum ilgilenenler benimle irtibata gecsin.yanında hic kullanmayı beceremediğim tertemiz chicco soft dream kangurum var.onu da tam hatırlamıyorum ama 100 tlden fazlaya almıştım.50 tl ye satmayı duşunuyorum.fakat garanti belgesini bulamadım sadece kullanım kılavuzu var.zaten garanti belgesi bu urun icin cokta gerekli değildir heralde