9aydır hep
-ah ah bende doğum hikayemi yazdığım gunu gorebilcekmiyim?diyordum
gelelim hikayeme
1 aralık pazartesi gunu gayet guzel uyanmış bir şekilde ailecek kahvaltımızı yaptık(kayınvalidem,kayınpederim ve eşim)
sonra eşim beni kuafore goturdu kendimi cok boş ve acayip heyecanlı hissediyordum.kuaforde saclarımı balıksırtı yaptırdım 2yandan muntazam olsun bozulmasınlar die.
eve geldiğimizde bebğimiz icin yazdığım not defterine meleğimin icerdeki son saatlerini yazdım.resim cekindim.meleğim herşeyden habersiz tekmeliyordu yavrum benim.eşim ve ben hala inanamıyorduk 9ay nasılda gecmişti biz anne ve babamı olcaktık.inanılması guctu oan hakkaten.neyse saatler 12:30 gosterdiğinde evden cıktık ve meleğimin mevlut şekerinn siparişini verdik ordanda direkt hastaneye.
saat 13de girişimizi yaptırdık bissuru form eşimle ben imzala imzala bitiremedik
neyse cok şukur herşeyi imzaladıktan sonra odamız belli oldu cok guzeldi odamız ben tabi gulucukler sacıyorum elim hep karnımda meleğimin karnımdaki son zamanlarınn tadını cıkarıyorum.
ve beklenen an geldi hemşire kız beni bi odaya alıp sonda taktı(bence pek hoş değildi)sonra ameliyat onluğunu giydirdi eşim yanımda destek oluyor tabi.tamam canım gecti bitti diyor aşkım benimm:asigim:
neyse o guzelim saclarımdan tokalarımı cıkarttırıyor kız
-olmaz cıkarman lazım
-guzel olıyım meleğim beni guzel gorsun diyorumkaydirigubbakcemile3
-yok olmaz
neyse en sonunda cıkardı tokalarımı
eşim olsun canım bak boylede guzelsin falan diyor.bende neyse dedim ve odama gectim odamda biraz vakit gecirdikten sonra sedye geldi ve beni ameliyathaneye doğru goturmeye başladılar sırtustu yattığım icin sadece yukarıyı ışıkları goruyordum etrafıma bakmak istemiyordum.ameliyathanenin onune geldiğimde eşimi gordum oan ağladım senağlamaoda cok fena oldum birbirimize bişey soyleyemedik ama gozlerimiz gereken herşeyi soyledi.
ve ameliyathaneye girdim guclu olmalıydım anne olcaktım eşimi allahın izniyle baba yapacaktım.etrafa bakmıyordum etrafta kesici bişey gorurum diye.cok şukurki gormedim. hep tavana baktım sadece ışıklara.yarını veya 1saat sonrasını duşundum meleğimiz olcaktı artık yanımızda hayatımzda.doktorum yanıma geldi ve azsonra başlayacağını soyledi bende tamam dedim.beklerkende hep ışıklara bakarak hepinize dua ettim canım arkadaşlarım benim 9ay boyunca neler neler paylaştık.hepinizden allah razı olsun.kaydirigubbakcemile5:
girdim ameliyathaneye ve bir hanım (ebe)bana eşimle ilgili sorular sordu(neiş,adı)
bir kadında kolumda damar yolu acıyor (hic acımadı)ayrıca ağzıma hava veriyor hafiften iceri seslendi
-başlayalımmı
icerden ses geldi
-başlaaaa
gerisini hatırlamıyorum kendime geldiğimde odamda başucumda eşim vardı .
hic ağrım yoktu.eşim bana cok guzel bi bebeğimiz oldu bak bak diyor ben nerden aklıma geldi oan nasıl duşundum bilmiyorum şoyle cevap verdim
- minik kuş gibimi?
evet
-serce kuşu gibimi?
evet
uşuyorum.
uşuyorum.
hemen ustume bişeyler ortuldu.
hamileliğimin başından beri kansızlık problemim olduğu icin 2unite kan yemek zorunda kaldım.hastanede 3gece kaldık.cok şukr şimdi evimizdeyiz.erenim evini cok sevdi gelince gozleriyle incelemeye başladı.

forumdaki arkadaşlarım bilirler normal doğumu nekadar cok istediğimi ama nasip kısmet zaten ama inanın sezeryanda hic kolay değil.allah tum doğum yapanlara,yapmışlara yardımcı olsun.hamileyken kızardım nie allah kurtarsın diyolar sanki hapisteyiz die.ama inanki okadar doğruki anlatamam.allah tum hamileleri kurtarsın.:Saruboceq:
evet annelik rabbim isteyenlere bekleyenlere herkese nasip etsin inanın insanın ruhu değişiyor hayvanlara karşı bile acıma duygun coğalıyor rabbim nasıl bir sevgidir bu nasıl bi aşk evlat sevgisi.onun kokusu minicik guluşu herşeye bedel.
inanın kızlar hastanedeki 3gun sutum gelmedi yara oldu nasıl fena acıyordu anlatamam ama yinede emsin meleğim diye o acıya dayandım kim dayanmazki evladın ac yavrun meleğin.neyse cok şukur gecti hepsi evmizdeyiz.hikayem uzun kusura bakmayın faln diyemiycem ben bu anı cok bekledim.bu arada erenim aynı bana benziyormuş
eren paşam 1aralık pazrt gunu saat 17:40da doğdu 3750 ve 50 cm
maşllah demeyi unutmayın teyzeleri