Kasım annesi diye geziyordum ortalarda ama bizim yakışıklı hic oralı olmadı.9ay 10 gunluk surec bittiğinde hala acılmam yada ağrım yoktu dr umuz 5 gun daha duralım dedi o beş gun boyunca dua ettim ama nafile sonra 2aralık gunu sunni sancı ile deneyeceğiz ama bence netice vermeyecek dedi dr um dediği gibide oldu 5 saat suren sunni sancı surecinde bi nebzede olsun ağrı cekmedim 1 cmlik acılma ile bitirdim en kotusude alttan muayene muhabbetiydi sanırım 5 saatte 7 kez falan muayene oldum.bi an kendimden soğudum yok dedim zamanı geriye alın bu cocuğu hic yapmamalıydım dedim.Oğlen dr um tamam dedi sezeryana alıyoruz cocuğu riske atamayız dedi o ara icerde kuzum bi tarafa toplandı tık tık seyiriyordu.Ben hissetmesemde sunni sancıdan o hic hoşlanmamıştı.Neyse tam o arada ben epidural istiyorum dedim o gune kadar sezeryan olacak muhabbeti olmayınca hic konuşmamıştık bu konuyu dr um bencede en iyisi dedi.lavman sonta sırasında sadece gececek sık dişini diyordum kendime hic hoşlanmadım lavman bi tarafımdan sonta bi tarafdan muayene desen o başka bi tarafdan:1no2:neyse sedyeye yattım eşim annem ve kayınvalidem korkarak uğurladılar amaliyathanede dr um bekliyordu iki anestezi uzmanı birisi omuzlarımdan ben otururken bastırdı karnımı optum o pozisyonda diğeride belimden iğneyi yaptı o ara acayip terledim.hemen yatırdılar bağladılar bacalarıma bi sıcaklık geldi ilac falan surmeye başladılar dr um neşteriyle yaklaşıyordu tendirdiyottu sanırım pamukla buz gibi hissediyordum surerlerken ben uyuşmadımki daha dedim istemdışı drumda herşeyi hissedeceksin sadece acıyı hissetmeyeceksin dedi neşteri surdu kac santim kestiğini bile hissettim cok garipti o arada elimden iğne yaptılar bu seni uyutur dediler ama bende manda bunyesi olduğu icin sadece sarhoş oldum.Allah ne muhabbet drum koyunların icini acarlar ya işte butun orgaların oylee onumde diyor ben kıkır kıkır guluyorum bebişimi cıkardılar op annesi diye uzattılar sarı pırıl pırıl bi bebekti ve babasının dediği gibi sıfır km araba gibi kokuyorduneyse o arada beni dikiyorlar hala muhabbet suruyor ben korse takabilirmiyim falan diye soruyorum neyse bitti ameliyat beni cıkardıla kocam kapıdaydı bebişimiz odadaymış annemlerde odada bekliyormuş ben hala sırıtıyorum nasılsın diyolar cok iyiyim diyorum.hemen kucağıma verdier Allahım nasıl iştahlı emiyor pusete koyuyolar battaniyesini emiyor cok tatlıydı.Benim alerjim olduğu icin ağr kesici iğne hap vermediler ilk gece uyuşukluk gectikce gaz sancısıyla ağrılarım birbirine girdi sabaha kadar volta attım odada yatağa yatıp doğrulmak cok zor oldu ama hep tek başıma yaptım ne yapacaksam ertesi gunde gazımı cıkarır cıkarmaz dr uma gidebilirmiyim dedim sağlsunlar git dedi taburcu ettiler 2.3. gunler bomba gibiydim Allaha şukur bebişimde cok uslu sutumuzde bol sadece biraz yorgunum e oda olsun dimi:asigim:Allah hepinizin evladını bağışlasın Sizleride evlatlarınıza bağışlasın