gelelim hikayemize cuma gunu kontrole gittiğimi bileninz vardır aranızda dr kordonun boynuna bi kez dolandığını soleyince cok şaşırdım aslında doğmuştu icime kızımı o gun kucağıma alacağım.. suyum gelmeye başlamıştı azar azar sancım da cıkmıştı nstde dr bugun yarın alrız dedi ama fazlada beklemeye gerek yok dedi hemen yatışım yapıldı cantalarımız yanımızda olmadığından eşim hemen gitti eşyaları almaya ben kaldım yalnız hastanede odama cıkardılar beni icimde hem heyecan hem korku vardı acayip bişi olmuştum anlayacağınız...serum verilerken sancılarım giderek arttı....beklenen an gelmişti sedyeye yattığım an başladım ağlamaya eşim yanımda elimi tutuyo bense onun yuzune bile bakamıyodum...ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye masaya yattığımda tek damla akmadı gozumden beni hazırladılar belime iğneyi vurdular...ama ben uyuşmadım dr beni kesmeye başladığı an hissettim acıyı az da olsa en son hatırladığım hissediyorum hissediyorum allah allah die bağırdımdı anestezi uzmanın elini ole bi sıkışım vardı ki ii adamın eli morarmadıkaydirigubbakcemile3.ben ole bağırdıktan sonra hemşireler koşuşturmaya başladı gerisi yok kızlar bi uyandım herşey olmuş bitmiş etrafta kimse yok başımda hemşire ismimi soluyo o an ole kotu oldum ki bebeğim nerde die bağrdım bşi oldu sandım kızıma başladım ağlamaya ameliyathaneden cıktığımda beni gorenler halime cok uzulduler eşimin yzu gozumun onunden gitmiyo cokda fazla bişi hatırlamıyrm odama cıktığımda bebişimi gorduğumde inanamadım onun benim olduğuna ole mutlu oldum ki baktım baktım ağladım...senağlama...size bunları yazarken bile ağlıyrm...hemşirelr beni sedyeye yatırırken bile ben bacaklarımı kendim atmışım yatağa hemşire şok olmuş nasıl olur ya nasıl kıpırdatırsın ayaklarını demiş...anlayacağınız ben cok fazla uyuşmadım bayıtlmasaydım herşeyi hissedecektim...:1shok: ilk gecemiz tam bi felaketti bebişim emmiyo karnı ac benim acılarım ileri seviyede hemşire 2 saat 1 yurumemi soluyo...zorda olsa atlattık cok şukur inanın kızlar acı falan hissetsenizde hepsine değiooo tarfi yok işte anneliğinn...şimdi evimizdeyiz sutumde cok şukur geldi azda olsa ağrılarım var buna da şukur...hic korkmayın kızlar bi şekilde oluyo herşey umarım herkse sağ salim alır kucağına bebişini

Elvin Naz ve annesinden ocak annelerine sevgiler...:asigim: