Bebek Beslenmesi Bebeği boyle yapan var mı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeği boyle yapan var mı?
-
02-10-2022, 04:34:47Merhaba, kızım nerdeyse 3 aylık olacak doğduğu gunden beri tek goğsumu sağıyorum tek goğsumu emiyor (nadiren doluyor), sağdığım goğsumde daha fazla sut oluyor, onun ucu yok ve ememiyor, o yuzden sağıyorum. 3 aydır biberona alışkın olan kızım dun oğlen en son ucu olan goğsumu verdikten sonra bir daha biberonu almıyor, 7 saat falan ac kaldı ama genede biberonu istemiyor.Nasıl ağlıyor anlatamam, dun geceden beri 4. beslemeye calışışım, sonunda ben kazanıyorum biberonu alıyor ama yaklaşık 15 dk ağlıyor, goğsumu verince onu alıyor, ama ondada sut uretimi az.Genelde biberon alanlar goğsu bir daha almaz derler bende bu tam tersi mi oldu? Cok uzgunum o kadar mutsuzum ki mama saatleri yaklaştıkca strese giriyorum, tek duşunduğum ictiğinde oh bu oğunude kurtardık demek oluyor. Bu durum beni cok uzuyor, ne olur akıl verin, biberon uclarnı değiştiriyorum, ama genede almak istemiyor, doğduğundan beri biberon alan bir bebek bir iki meme gordu diye biberonu bırakırmı boyle?Ben neyle beslicem bebeğimi?:a015::a015: