Evet aynen oyle Oğlum Beni Kilitledi...
Oğlumla yaşadığım ve hic unutamıyacağım bir anıdır bu anlatacağım. Cocuklarınız kapıda duran anahtarlarla oynamaya başladığı an o anahtarları ortalıktan kaldırın benden size tavsiye...
Oğlum 14 aylıktı, yaz mevsimi hava guzel tabii bende ikindide balkonda oğluşla keyif yaparız karşılıklı diye krep tarzı birşeyler kızartıyorum. O da mutfağa yanıma geliyor kızartmadanda sıcrar diye onu mutfağın dışına cıkardım kapıyıda kapadım bir guzel kızartmaları hazırladım. Tepsiye ikimizin iceceklerini tabaklarımızı hazırlayıp elimde tepsi kapıya yoneldim. Kapının kolunu elimle actım.......... o ne kapı acılmıyorki ay ben bir an bocaladım tepsiyi masaya koydum yok acılmıyor ayyy bir baktımki oğlum kapının onunde oyun oynuyor kilidin uzerinde anahtarıda gordum (mutfak kapım kare kare buzlu camlı suslu bir şey onun icin onu gorebiliyorum) eşimin dukkanda yakın onumu cağırsam dedim cep telefonumu aldım elime şarzı bitmiş aksilik bu yaaaa.......
zaten gelse bile bir baktım kapıda anahtar ustelikte ustteki surguyude kapamışım....
gazete kapı altından koydum anahtarı itmeye calışıyorum yok duşmuyor yan kaldı aşağı doğru bir yandanda endişeleniyorum birde alırsa anahtarı diye... Camı kırayım dedim kapının onunde duruyor ileri git oğlum diyorum yok gitmiyor...
Derken koluma kapı uzerindeki camlarda cıtalarla cerceveler var o cıta takıldı ve ben o cıtayı cektim diğerlerinide cekince o camı cıkardım ve anahtarı oradan aldım. O kadar heyecanlanmıştım ki size anlatamam havada sıcaktı birde bendeki heyecan ateş basmıştı beniiii hic unutamam...
Bir dahamı kapılarımda halende anahtar yoktur... Artık oğlum buyudu ama adı uzerinde cocuk bellimi olur... kaydirigubbakcemile3