Cocuk Hastalıkları oğlum ameliyat olacak galiba:((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları oğlum ameliyat olacak galiba:((
-
02-10-2022, 04:32:12Arkadaşlar herkese selam uzun suredir foruma bakamadım oğlum pazartesiden beri hasta ust solunum yolu enfeksiyonu olmuş bayram icin ankaraya annemin yanına gelmiştik kuzenim gata da dr pazar ateşlenince pazartesi gataya goturdum cocuk doktoru muayene etti onemli değil usye dedi parasetamole devam edin antibiyotiğe gerek yok dedi bu arada bu cocukta fıtık var dedi ben şok oldum cunku bayram oncesi kendi doktoruna kan tahlili vs ve kontrol icin goturmuştuk kuzenim hemen cocuk cerrahına gosterdi o da hayır bu fıtık değil kord kist dedi bu da fıtığın bir ceşidiymiş doğuştan oluyormuş ama bu gune kadar farkedilmemiş cocuk doktoru farketmemiş olabilir bi de hastaya oksurunce ortaya cıkmış olabilir dedi icim rahat etmedi başka cerraha gosterdik o da kord kist dedi ultrason cektirdik gercekten de kord kist cıktı şimdi pazartesi gunu profesorden randevu aldık bakalım o ne diyecek buyuk ihtimalle ameliyat dediler 20 dk suruyormuş narkoz almışken sunnet de olacak bu arada enfeksiyon gecmeden ameliyat olamıyor enfeksiyon icin de tekrar doktora goturdum viral dedi ve antibiyotik verdi bir suru ilac icip butun gun uyuyo yavrum iştahı da sıfır sadece biberon maması yiyor cok dikkatli olun salgın varmış cok uzun oldu hepinizi opuyorum oğluma dua edin allah hepimizin bebeklerini korusun