Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Lutfen Yardim Edin Napicami Bilmiyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Lutfen Yardim Edin Napicami Bilmiyorum
-
02-10-2022, 04:24:17Merhaba arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacom var. Oğlum 2,5 yaşından bu hafta başı kreşe başladı. ben daha oncede calışan biriydim. 2 yıl evde kaldıktan sonra calışmaya başlamam gerekti,herşey bir yana kendi psikolojim icin 4 ay evvel calışmaya başladım bu zamana kadar annem baktı fakat o da gitmek zorundaydı. Bu hafta başında hem ben yeni bir işe başladım,hemde oğlumu kreşe verdim. Kreş Yenibosnada Beyaz Papatya cocuk yuvası. Kamerası filan yok. Ama eğitimcileri ve ortam cok sıcak ve tecrubeli.Araştırmada yaptım.Belgeleri tam. Ne biliyim. Bunca yıllık iş hayatında edindiğim tecrubeyle insanlarıda az cok tanıyorum diye duşunuyorum. Fakat sorun şu ki oğlum yani Oğuz bıraktığımızda cok ağlıyor. Boynuma sarılıyor. İcim parca parca oluyor napıcamı bilmiyorum. Farklı bir ortam,farklı bir duzen onun icin alışma sureci olması gerek biliyorum ama bilmiyorum. Az once de uyuturken birden uyandı ve beni parka bırakma dedi. Yuvanın bahcesi park ondan park diyor yuvaya. LUTFEN BU KONUDA TECRUBESİ OLAN ANNELER BANA YARDIM ETSİN. O benim canım yanlış birşey yapmak istemiyorum ama calışmamda gerek. Bu sabah bırakırken cok ağladı fakat 1 saat sonra aradım,oynuyo yanımda dedi oğretmeni bir sorun yok bu gun dedi,akşam eşim almaya gitti 4 gibi, o zamanda bu gun iyiydik hatta baya yemekde yedik demiş. Normalde de oğuzun yemek problemi vardı ve cok inatcı,bunu oğrt. ikinci gun farketti daha. İlgileniyorlar diye duşunuyorum. Bazı konuşmaları beni cok rahatlatıyor. Mesela yemek konusunu soylediğimde (gunde 5 kez filan arıyorum d o konuşmaların birinde) acele etmeyin,korkutamam cocuğu urker.once alışma surecini atlatalım filan diye konuştu. Bilmiyorum. Yardım edin,akıl verin,bişeyler anlatın tecrublerinizi anlatın nolur. COK İHTİYACIM VAR.