arkalı onlu bir elbise S M beden uyumlu hic giymedim hevesle aldım fakat elimde kaldı cok fazla elbisem var sıra gelmedi

bu da aynı elbisenin kısa ve tulum olanı yukarıda ki uzun elbise, bu ise aynı modelin kısa şort tulumlu olanı cok şık ikisinin de arkasında beyaz kurdele var cok hoş bir model bu da 20 tl yine hic giymediğim kısa tulum. S M beden uyumlu sıfırdır
bu XS beden bir kapri cicek motifli cok sevdim kendisini fakat aldığımdan beri yine giyemedim aldığım haftayı takiben cok kilo aldım bilen bilir kilo almaya calışıyordum bu pantolonu aldıgım gibi kilo da aldım haliyle elimde kaldı ve giyemedim hic XS bedendir 10 tl fiyatı. kapridir beyaz bluz ve beyaz spor ayakkabı ile kombini cok tarz oluyor.
bu gomleği bershka ' dan aldım markalı bir urundur 2 kez giydim ve kaldırdım XS beden fakat S bedene uyumlu cok şık icerisine beyaz askılı giyip onu acık olarak altta kot pantolon ile cok tarz kaldırmamın sebebi cok fazla kıyafetim var dolabımda yer yok tertemiz duruyor oyle 20 tldir.
yazlık tulum bershkadan aldım XS beden fakat aldım tatile gittim icine giremedim yemek yemekten

M beden etiketli tarz bir pantolon S M beden uyumlu siyah bir ceket ve icine beyaz bluz alta siyah topuklu fıstık gibi bir kombin

Harika bir elbise o kadar tatlış ki bayılarak aldım ama giymedim bu yaz başında aldım ama tatile giderken goturmeyi unuttum S M beden uyumlu Cok elbisem olduğundan bunu satışa cıkarıyorum 15 tldir.