Allahım bu gunleri gosterdi bende yazıyorum doğum hikayemi cok şukur
Once şunu soyleyim allahım tum isteyenlere versin bebeğini :Saruboceq: cok guzel bir duygu
Benim hikayem 15 aralıktaki kontrolumle başlıyor dr um kontrolumde bebeğin kilosunun cok fazla olduğunu normal doğumda cok zorlanacağımı soyledi daha bana danışmadan fikrimi sormadan sekreterine ameliyathanenin boş zamanını ayarlattı :1shok:
Akşam 12 den sonra bişey yeme yarın sabah 8 gibi burada ol 9 da sezeryana alıyorum seni dedi
Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım annem yanımdaydı sancılansa da mı sezeryan dedi evet dedi
Zaten bebek her an gelebilir doğumu cok yaklaşmış yarın sabahı bekleyecek mi bakalım dedi
Boyu kısa bebek kilolu dedi ultrasonda olctuğunden yarım kilo az bile doğsa senin icin zor bi doğum olabilir tabi her şey kolay da olabilir cabuk doğabilir ama ben bunu riske atamam dedi tabi o atmazsa ben nasıl riske atarım
Bide demez mi epidural diye iyice şok gecirdim :1shok:belimden yapılacak iğne urkutuyordu beni hep zaten
İnsanın dr una guvenmesi cok onemli en başında beri normal doğum yanlısı bir dr aradım ve buldum kontrole giderken o kadar emindim ki sancılanmanı bekleyeceğiz diyeceğini boyle bir senaryo yazmamıştım hic kafamda 9 ay boyunca kendimi normale odaklamıştım
Neyse hayırlısı boyleymiş
Eve geldik hemen aralık annelerine haber verdim , 1-2 arkadaşımı ve akrabamı aradım ben yarın sezeryan olacam dua edin diye. Tabi haber yayıldı herkes aradı birden bende bi telaşdelikafadulden
Sonrada bi sakinlik ve yavaşlık dizi izleyecem derdine kalkıp hazırlık bile yapmadım
Neyseee ertesi sabah oldu hazırlandık resim cekildik 07.40 da evden cıktık
Hastanede onluğumu giydirdiler sonda taktılar ki o bolum kotu … beklemeye başladık lavman yapmadılar bende ona seviniyorum
Rahat gorunmeye calışıyorum habire dua ettim herkese
08.55 de sedye geldi beni aldı tam 9 da ameliyathenedeydim eşim ameliyathanenin kapısına kadar geldi orda ayrıldık hic ağlamadım bende şaşırdım kendime
İcerde nasılsın dediler heyecanlıyım dedim bizde cok heyecanlıyız dedi bende yandım o zaman dedim herkes gulunce ben iyice rahatladım
En korktuğum kısım epidural kısmıydı sanki saatlerce surdu takılması ama tabi oyle olmadı ayaklarım ısınmaya başladı beni yatırdılar onume bir perde
Dr um geldi bildiğim tum duaları okumaya başladım ben. bana dokunduklarını hissediyordum ama acı duymuyordum cok guzel bişey sonra garip bir duygu oldu bir boşluk hissi gibi veee miniğim dr teyzesinin ellerindeydi saat 09.25
Cok şukur yarabbim dedim cok şukur :Saruboceq:sonrada sacları siyahmış dedim :roflol:ana sarı baba sarı bebek siyah saclı beyaz tenli bir melek geldi
yanıma getirdiler hoş geldin dedim oğluma
Sonrasında benim cenem bir duştu habire konuştum sık sık susup unuttuğum biri var mı dua etmediğim diye isim listemi hatırlamaya calıştım:uhm: sonra baktım kimseyi unutmamışım:teytey:
10 da yatağımdaydım oğleden sonra 2 de corba ictim yurudum cok şukur zorluk cekmedim akşam gaz cıkarmada oldu
Ağrı oldu ama ağrı kesicilerle halledildi o melek icin her şeye değer zaten ertesi gun eve cıktım evde de ağrım olduğunda ictim ağrı kesici dayanılmaz acılar duymadım binlerce kez şukur olsun bebeğim yanımda
Normal yapamayan herkese epidural sezeryanı oneririm uyanık gidip uyanık donmek ve bebeği direk gormek gibisi yok
Darısı tum isteyenlerin başına inşallah