Arkadaşlar eşim ben ve oğlumdan oluşan cekirdek ailemiz var gayet sakin ve huzurlu bir yaşam suruyoruz aslında ucumuz eşimin işten geldiği saatten oğlum yatana kadar 3 saat bir aradayız gunduz oğlum hep benimle ben de başından hic ayrılmıyor surekli onunla oyunlar oynuyor ve beslenmesiyle ilgileniyorum sosyal hayat sıfır sabah kalkınca uzerime gecirdiğim sabahlık formam oldu dolabım hic bu kadar duzenli olmamıştı hic bişey giymediğim icin bozulmuyor neyse oğluma ornek olabilecek kucuk cocuk da yok haftada bir kere 2 kız kuzeniyle bir kac saat geciriyor ben yanında oluyorum ve kızlar da cok sakin sakin de bir hamilelik gecirdim hamileliğimin son 2 ayı evdeydim
tum bunları anlatmamın sebebi şu ki bu kadar sukunete rağmen oğlum bişeyle uğraşırken istediği olmayınca hemen sinirleniyor ya da elinden oynamaması gereken bişeyi alınca sinirlenip bağırıyor ve bana pat diye vuruyor vurmak vs şoyle dursun sesimi bile yukseltmiyorum etkilenir diye tum bunları biyerlerden oğrenmediğine gore bu şiddet eğilimi nereden kaynaklanıyor acaba? bu konuda bilgisi olan var mı sizin bebişler nasıl? nasıl davranarak bu huydan onu vaz gecirebilirim?cok kafama takılıyor bu soru .
doktor olan kuzenim dnalarına kodlanmış bilgiler var erkek cocuklarının coğu boyle olur sonradan duzelir dedi ama pek bilimsel gelmedi bana acıkcası neyse kafanızı şişirdim belki bir bilen vardır diye :jeyyar: