sonunda doğum hikayemi yazma sıram geldi uzun bi yazı olacak hazırlayın kendinizi....moral bozucu gibi gozukse de değil aslında...sonu tatlı

aralık salı gunu sabah 9 da rutin kontrolumuz vardı suni sancı verilme olasılığı olduğundan herşey hazır gittik ama ultrasonda doktorumuz bebek donmuş sancı versem de bu şekilde cıkmaz dedi ve 01.01.09 da epidural icin anlaştık cunku artık normali beklemek sıkıntı yaratcaktı...sonra acılma kontrolu yaptı ve belki bu akşam gelirsiniz dedi. Akşam ben de lekelenme olunca saat 22.00 de tekrar hastaneye gittik (allahtan doktorum nobetci idi)...1 saat nst ye bağlı kaldım ama sonucta lekelerin muayeneden kaynaklandığına karar verildi ve eve donduk...fakat......donup de yattıktan 5 dakika sonra suyum geldi apar topar 31.12.08 sabahı saat 01.30 da hastaneye geri gittik...doğum başlamıştı .herşey iyiydi....sabah 7 de acılmaların yavaş olduğu soylendi...epiduralle alalım dedim ama herkes yolu yarıladın; bunca zaman normali bekledin devam edelim dedi...ben de epidural verin bari dedim...epidural bağladılar....sancı odasna gectim....suni sancı da vermeye başladılar acılmayı hızlandırmak icin...epiduralin etkisi azaldığında duvarlara tırmandığım anlar oldu.....saat 17.00 de kotu haberi aldım.....zorunlu sezeryan olmalıydım....acil ameliyathaneye alındım....o sırada epidurelin etkisi gecmişti..yeni doz verildi ama ben ilk kesiği az da olsa hissettim sonra beni tumden bayılttılar........sonrasında tek hatırladığım ayık olduğum ama durmduramadığım bir ağlama krizinde olduğum...etrafımdakileri duyuyordum ama cevap veremiyordum...susma istiyordum ama kendimi durduramıyordum .... yarım saa sonra sakinleştim.....kızımı getirdiler....dunyalar guzeli yeni yıl hediyem....3500 gr 52 cm....kollarımda....mutluyum .....