Buda benim zorlu doğum hikayem
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Buda benim zorlu doğum hikayem
-
02-10-2022, 04:13:23Bilen arkadaşlar varki 28 temmuz da sezeryanla doğum yapicaktim.18 temmuz cuma gunude kontrolum vardi sabah kan verdim kahvalti yaptim nst cektirmek icin hastanemizin diğer bir kliniği olan istasyon kliniklerine gittim ve nst ye bağlandim tam 5 dak gecmiştiki dr.um gordu beni oğleden sonrada dr.la randevum vardi bana bakti ve hemen tansiyonumun alinmasini istedi tahlil sonuclarimi gormek istedi ablami cağirdim hemen bişeler konuştular dr.la ve dr.um bana seni bugun keselim dedi ben şok oldum tabi ne olup bittiğini anlayamadim bile hic sancim filanda yok hemen eşime haber verdim ve yakinlarima acaip heycanliyim ve kahvalti yaptiğim icin anestezi uzmani gonulsuz olarak ameliyata alacağini durumumun cok acil olduğunu soyledi ben hala ne olduğunu bilmeden acaip bi korkuyla saatimi bekliyorum sonradan oğrendimki dr.um herşeyi goze alarak beni ameliyata almiş preklampsi olmuşum heryerim şiş ve ameliyata girerken tansiyonum 18/1o olmuş ablamda yanimda ameliyathanede tabi daha sonra dayanamayip cikmiş bebeğim 14.20 de dunyaya gelmiş ama cok uğraşmişlar kendine getirmek icin yavrum cok şukur cikmiş odamiza kilosu iyi olmasina rağmen kuveze alindi ve bir gece kaldi ama ben bir turlu cikamamaşim tam 15.30 ameliyathaneden cikmişim ama beni uyandirmaya calişirkende cok problem yaşanmiş hepsinide hatirliyorum nefes alamiyorum tansiyonum duşmuyo ve bana uyuşturucu iğneler yapiliyo artik pes ettim nefes almakta cok zorlaniyorum neyseki oksijen filan bağlandi ve kendime geldim yavrumu verdiklerinde kucağima yaşadiğim tum sikintilar gecti ve hayattaki en buyuk mutluluğu yaşadim allahima binlerce şukur yavrumda bende toparladik ve iyiyiz allahim hepinize kolay doğumlar nasip etsin arkadaşlar.buarada sevgili dr.um op.dr.turgay guvene sonsuz teşekkur borcluyum