Merhaba Arkadaşlar 16 aylık oğlumu nerdeyse 2 aylıktan beri ayağımda sallıyordum.son iki aya kadar cok fazla uyku bozukluğu yaşamadığım icin ayağımda sallamak zor gelmiyordu.ama bundan iki ay once gece her uyanışında (ki bu uyanma araları cok sık oluyordu..gece en az 5 kez uyanıyordu.)oyle kotu ağlıyordu ki sanki birileri kesiyor yavrumu.uyandığı zaman da surekli yastığı gosterip ayağımızda sallamamızı istiyordu.sallıyorduk ama resmen 3 saat ayağımda kesintisiz salladığımı bilirim gece ayağımdan bıraktığım an basıyordu yaygarayı.cocuk ayağımıza yatırdığımızda susuyordu gıkı cıkmıyordu..eşimve ben kafayı yiyecektik.1 ay geceleri hic uyumadık sonunda bir karar verdik ne gunduz ne gece o istediği zaman uyuyacaktı ve kendiliğinden uyuyacaktı.
ilk gun gece gec yattığı ve nerdeyse hic uyumadığı icin sabaha karşı sızmıştı ve 9.30 da uyandı ve oğleden sonra 16.30 a kadar uyumadı ama o saate 1 saat kala krizler başladı ağlıyor ağlıyor sallanmak istiyor ama cok felaket ağlıyordu.sabır selda dedim sabır..
1.5 saatlik krizden sonra yastığını getirdim salon ortasına koydum oraya yuvarlandı buraya yuvarlandı ve uyudu.sonuc deliksiz 2 saat..
geceye gelmişti sıra gece de aynı şekilde..resmen uyuyana kadar paraladı kendini ama sabır dedik yine gece 12.30 da uyudu.sabah 11 de kalktı 2 kere uyandı gece ama sutunu mamasını icti ve dondu arkasını yattı.
bu işe başlayalı 1 hafta oldu ve şu an uykusu geldiğinde yatak odasını gosterip bizim yatağımızda beraber yatıyoruz oynaşıyoruz ve dalıp uyuyor sonrasında..
olmuyor demeyin inanın oluyor sadece sabredin.
Bebek Beslenmesi Ayakta Sallamaktan kurtuldum...yaşasın
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Ayakta Sallamaktan kurtuldum...yaşasın