Benim 4 bucuk aylik bir kizim var bebeği anne sutu almadi mecburen mamayla buyutuyorum bebelac 2 vermemi soyledi dr.muz ve ek gidaya başlatti once yoğut meyve sebze felan dedi şimdi ben de başladim sizce bebeğime yedirdiklerim iyi mi aşağiya verdiklerimi yazacağim bir anne olarak bebeğimi ne kadar iyi sağlikli besleyebilirim diye yanliş bir şeyler vermekten korkuyorum lutfen beni bilgilendirir misiniz yorumlrinizi bekliyorum...teşekkurler hepinize...
24 saat icerisimdeki bebeğimin beslenmesi
gece 12den ve sabaha kadar hep mama veriyorum aciktiğinda sabah ve gun icerisinde ara oğunler haric yine mama veriyorum yine saat 24 de kadar bebeğim gunluk ancak 400ml civarinda mama iciyor sizce iyi mi .........
Ara oğunlerde ise sabah ve oğle arasi meyve puresi yada sebze puresi veya yoğurt bunuda buzdalabinda en fazla 2 gun beklemiş yoğurt oluyor inek sutuyle olani veriyordum ama artik mamadan yapmaya kararverdim.meyve ve sebze purelerini ise milupanin bebelacin ve ya ulkerin kavanoz mamalarindan veriyorum ki buda 1 yemek kaşiği oluyor zaten cok yemiyor zaten haşlamalardan nefretediyor zoraki yiyor tatsiz olunca ben kendim yapmiyorum yani iyimi sizce yoğurduda 2 yemek kaşiği veriyorum ....
oğlen ise yine mamasini iciyor
ikindin ise artik sabah hanigisini tercih ettiysem diğerinide ikindinleğinveriyorum yani ya meyve puresi yada sebze onuda zaten kavonazun yarisini bile yemiyor 1 yemek kaşiği yine
akşamda mamasini gecede mamasini veriyorum
yani anlayacağiniz gibi gunde 3 kere sadece meyve puresi sebze puresi ve yoğurt buda meyveli yada sae olabiliyor sadece mama haricinde 3 tane değişik şey veriyorum benlarida cok yemiyor bebelacin pirincli mamasini milupanin ise corbalarinida aldim onlarida yavaş yavaş vermeye başlayacağim muhallabi daha vermedim daha sonralarda vermeyi duşunuyyorum ...
Biraz uzun oldu hepsini okuduğunuz icin teşşekkurederim sizlere sizce nasil bebeğimin yeyişi ......
Arkadaşlar benim icin cok onemli lutfen bana yardimci olur musunuz bir bakar misiniz
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Arkadaşlar benim icin cok onemli lutfen bana yardimci olur musunuz bir bakar misiniz