yanlış anlamayın yermek ya da kınamak asla yok bebeğini ağlayarak uyutan var mı??
yok canım biz deil bebekler

ya işin şakası bi yana gercekten ağlamaya bırakıp kendikendine uyumasını sağlamaya calışan var mı ???
başaran??
ya da olumsuz sonuclar alan???
yapanlar co memnun ilk 1-2 hafta co zorlanıp adeta icerde kendileri de ağlarken yine de kendini tutarak bebeğe asla bakmayan sallamayan emzirmeyen (karnı tok olta kuru bunu bilerk)
anneler sonradan rahatlık yaşıyor biz hala 2-3 yaşında sallayarak uyuturken hala geceleri emzirmeye vs.3-4 kez en az kalkarken onlar bebeğini beşiğnie koyyo tamam cıkıp gidio odadan bi kac dakkalık mızırdanma ile belki de cok sonraları başarıya ulaşınca hic mızırdanmadan gozunu kapatıp uyuyo bebek,,,
ben gercekten gece defalarca uyanmaktan sıkıldım allahım dıorum bare aralıksız 3-4 saat uyusa sonra 2 saat falan devam etse en fazla 2 saati bazen gecio ancak yarım saat o da,,,
bence acıktığı yok artık allaha şukur guzellllce emiyor corkcork 1bucuk 2 saat sonra uyurken hem de acıkır mı????
yarın oburgun calışmaya başlayınca da aynen buyuk ihtimal devam etcek 9 aylık olcak olsa bile bence,,,

nolcak bu durum
fazla yazdım bundan muzdaribim ama biliyorum yapamam ağlamaya bırakıp odadan cıkıp bu şeilde kendi kendine uyumasını yapamam ben ya

ama bu sonradan ikimiz icin de cok faydalı olcak
eskiler naparmışki????
3-5 bebeği olan koştur kucuğu emzir ordan koştur kucuğun buyuğunu salla oylemiymiş
eskiler valla bırakır ellerine bi kutu verirmiş onu evirip cevirirken uyur gidermiş bebek,,,,
nolcak bu hal ???:uhm: