Bebek Beslenmesi delirtcek beni bu kiz cildiricam :((((((( yardim edin
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi delirtcek beni bu kiz cildiricam :((((((( yardim edin
-
02-10-2022, 03:55:299aylik bir kizim var yaklasik 1aydir saat 12de yatmaya basladi ne kadar tok olsun olmasin erken bile yatsa bu sefer 12de kalkip oturuyordu artik bin kez emzir yatir emzir yatir deli oluyordum son haftalar isi iyice azitti yatisi 4 oldu yanlis duymadiniz 4 o saate kadar direniyor uyumuyor emziriyim uyusun diye yataga aliyorum bu seferde meme agzindan cikmasin istiyor uykusunda ciktigini farkettigi an ciglik atarak agliyor bizim uyku zaten rezil esim isten saat 12de geliyor yatmasi 2yi buluyor birde kiz boyle yapinca ikimizdede sinir kalmadi kizla oda oda geziyoruz su 2gundur aliskanligini iyice azittirdi kucagimda oturarak uyumak istiyor yatmama izin yok soyle kafami dayiyim desem ciglik atiyor koltukta oturur pozisyonda kucagimda uyuyacak ben 2gundur 1saat uyumadim desem yeri tuvalete gitsem pesimden agliyor cigliklarla cildiriyor virus kapmis istahida gitti oksuruyordu ilac kullaniyorum simdi gecti sayilir iyice memeye sardi ama nerde o sut yokki ustelik en cok emdigi gogus ucu yara oldu enfeksiyon kapinca isim dahada zorlasti ne mama yiyor ne yemek ne aptamil cildirasiya agliyor dr gittik birseyi yok..... gunduzde ayni uyuyor kucagimda bir yere yatirmaya kalktimmi vay halime ayaklarim tutmaz oldu oturmaktan esim disaridan yemek getiriyor yemek yaomaya degil yemeye bile firsatim yok uykusuz basim catliycak agrikesicilerle dayaniyorum agladikca beynim cinliyor esim deli oluyor kiza bagiramiyor donup bana bagiriyor yok ben alistirmisim erken yatirmamaya ben nasil alistiricam her gece 10dedim mi yataga yatardi ama artik yok oyle birsey birbirimize sariyoruz artik inanin wc bile kucagimda artik kiza bagirmaya basladim avazim ciktigi kadar deliricem ya cinnet gecirmeme az kaldi kendimi kaybediyorum ona bagirirken eskiden gunduz uyur yemek yerdi bu kadar sinirli degildi simdi gunduzde uyumuyor aksam olmaya baslayincada vay halime ne olur bir akil verin artik uykusuzluktan evde gezen insanlar goruyorum basimin ici cinliyor neden boyle oldu bu kiz nerede hata yapmis olabilirim esimin arkadasinin cocuklari var onlar 8de yatiyormus ben alistiramamisim ama Ingilizler cocuklarini emzirmez verir eline aptamili atarlar yatagina bebek ne yapsin ben onlar gibi olamam ki sut emen cocuk boyle olmuyor anneye bagli oluyor NE YAPAYIM BIR AKIL VERIN LUTFEN dis cikariyor demeyin cunku disslerinde en ufak cikma belirtisi yok bu ne boyle