Herşey 9 ay once başlamıştı ve cok uzun bir yolculuktu...Hamilelik suresince tum doğum hikayelerini okuyup icimden birgun benim de doğum hikayem olucak mı allahım diye sorular sordum kendime.tum hikayeleri okuyup gozyaşlarına boğuldum . anne adayları ve anneler beni mutlaka anlıyorlar eminim...epidural sezaryan tarihimi eşimle beraber belirlemiştik ve o guzel gun geldi sabaha kadar eşimle tum gece yatakta uyumadan konuştuk karnımı sevdik hic uyumadık sabah duş aldım ve dualarımı ettim tum sevdiklerim yanımdaydı ablam,annem,eniştem,babam ve eşimin ailesi o kadar kalabalıktık ki hastaneye girdiğimizde herkes bize baktıodama cıktım herkese son kez yapmaları gerkenleri hatırlattım şekerler kapı susum benim cıktığımda ne giyeceğimi herşeyicok heyecanlıydım eşimde benimle beraber doğuma girecekti o da beni rahatlatmak icin heyecanını gizlemeye calışıyordu ama olmuyordu annem ağlamamk icin kendini zor tutuyordu goz goze gelmemeye calışıyordum bende ağlamamak icin ve saat geldi dr um gozuktu doğuma gitmek icin sedyeye yatırdılar ve cok ağladım ailem ben herkes inanaılmaz ağladık ve el salladım girdim...iceride muzik calıyordu sanırım candan ercetindi coookk heyecanlıydım eşime amaliyathane kıyafetleri giydirdiler bu arada benim anestezistim geldi sonra anlattı herşeyi bana iki aşamada iğne belime giricekti ve sonra dedğini yaptı ve ben hic ama hic acı hissetmedim sonra yattım eşim elimi tutuyordu drum sohbet etmeye başladı eşimin gozleri dolu dolu ben yine ağlamaya musait ama hicbirşey hissetmedim sonra surekli sorular sordum hani nezaman gelicek bebeğim diye bir suru sorular sonra sonrası mı bir ses ama hayatımda duyduğum en guzel ses nasıl bir duyguydu anlatamam caresiz hissettim kendimi bebeğim ağlıyordu aman allahım sonra hemen kucağıma verdiler optum nasıl guzeldi nasıl nasıl...kokusunu hic unutamıycam cennet kokusu bu olur heralde... eşime baktım ağlıyordu, kuzumuz kolarımızdaydı beklediğime değmişti ve ben o gun anne oldummm nasıl guzel bir duyguymuş allahım bunu okuyacak tum anne adylarına ve bebek bekleyen herkese ama herkese bu duyguyu yaşatsın cok guzel bir duygu ustelik doğumum kolay olmuştu eve geldğimde hep kuzumla ben ilgilendim oyle inanaılmaz ağrılarım olmadı mutluluktan yerde mi gokte mi olduğumu anlayamamıştım zaten...benim hikayem de bu paylaşmak istedim biraz uzun oldu ama)herkese evlatlarıyla guzel gunler diliyorum sevgiler...