hele şukur sıra benim dogum hikayemde ...biraz gec olsa da...
ocak annesi olarak sizlerle tanısmam 20 mayıs 2008 tarihinde oldu.o gunden bugune kadar harika şeyler paylaştık birbirimizin dertlerine ortak olduk birlikte agladık birlikte gulduk birimizin mutlulugu hepimizin mutlulugu birimizin derdi hepimizin derdi oldu sizleri cok seviyorum canlarım benima.s.
gelelim dogum hikayeme... 2.1.2009 tarihinde sezeryan olacagım belliydi saatler gecmek bilmiyordu bir gun oncesinde ev kalabalık ve yogundu son hazırlıklar yapıldı gece oldu herkes yattı bende hic uyku yok:ecrin_bebek:saga don sola don yine yok ortamdan catlıcam yarın neler olcak beni neler beklicek,iki kişilik son saatlerimiz yarın 3 kişi olcaz....neyse 1 saat kadar uyumusum sabah kalktım suslendim puslendim prensimi kucagıma aldıgımda bende prensesler gibi olmak istiyordumyerimsenibentarifsiz bir duygu seli yasıyorduk sabah gule oynaya hastaneye gittik doktorum beni karsıladı yatıs işlemlerim yapıldı grip oldugumdan dolayı epidural sezeryana karar verildi ustumu degiştirdim lagmanı evde yapmıstım aman kızlar sizde evde yapın zor oluyordur hastanede ,ameliyathanenin yolunu tuttuk cok duygusalım aglarım zırlarım sandım doguma giderken ama hicde oyle olmadı gule oynaya girdim iceri birde dil cıkardım kapıdakilerelulululululuneyse belimden igne oldum o da acımıyo ayaklarım uyustu bişeyler yapıyolar his var ama acı yok basladım dua etmeye cocuk sahibi olamayanlara,gazzedeki
musluman kardeslerimize,ocak annelerinden bir turlu doguramayan waterfull a :roflol:benle aynı gun dogum yapcak olan blooms a ,ekinsu ya nicklerini hatırladıgım pekcok arkadasa ,evde kalmıs kızlara:sm_cool:filan bol bol dua ettim vakit gecmiyo bir turlu ben cok gerildim doktorum aile dostumuz huseyin amcaaaaaa diye bagırmısım ne zaman gelecek bu bebek dedim 120 ye kadar say dedi basladım saymaya eee 120 de bitti :mymeka:bir daha say dedi basladım tekrar saymaya 17 oldu ayyy ben bir aglama sesi duydum kızlar melegim dogmustu bende basladım aglamaya hemen yanıma getirdiler allahım o nasıl birsey bembeyaz bir surat kıpkırmızı dudaklar yanagı yanagıma degdi ben aglarım o aglar acıkmıs garibim yanagımı yaladı durdu sonra cıkardılar oglumu bende yarım saat sonra cıktım kapıda tum sevdiklerim beni bekliyordu yine dil cıkardım milletelulululululukocama baktım capkın capkın gulumsedik birbirimize zafer bizimdi :lepi:9 aylık maraton bitmişti miniğimiz yanımızdaydı ...artık hersey bitmişti zor bir hamilelik gecirmiştim gebelik sekerim cıkmıstı 5. ayda insulin,diyet ve sporla zor bir sureci geride bırakmıstık cıktık odamıza ben hala aglıyorum ...allahım odam cicek bahcesi gibiydi hersey harikaydı ...
şimdi oglum 2 aylık ...artık 3 kişiyiz ve cok buyuk bir aşk yaşıyoruz :asigim:ama hala bizim olduguna inanmıyoruz anne baba demeden de inanmıcaz sanırım şimdi tam bir aileyiz ...2 ayımız ruya gibi gecti bebegimizi izlemekten kendimizi alamıyoruz ...
darısı tum isteyenlerin başına insallah...