Şırnak Genclik ve Spor İl Mudurluğu Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Şırnak Valisi Osman Bilgin, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Rams Global Cizre Belediyespor Yonetim Kurulu Başkanı Suleyman Cağlı, kurum mudurleri ve cok sayıda seyirci takip etti. Kosova'nın KV Peja takımını 25-10, 25-19 ve 25-14 ’luk setlerle yenen Cizre Belediyespor, kupasını alarak seyircilerle kutlama yaptı. Organizasyonda Kosovan ’nın KV Peja takımı ikinci, Moldova ’nın Dor Shisina takımı ise ucuncu oldu. Şampiyon olan Cizre Belediyespor, Turkiye ’yi Challenge Kupası'nda temsil etmeye hak kazandı. Mac sonrası duzenlenen seramonide takımlara madalya ve kupa verildi. Cizre Belediyespor 'un kupasını Şırnak Valisi Osman Bilgin takdim etti.
OSMAN BİLGİN: İLİMİZ SPORLA, İYİLİKLE, GUZELLİKLE ANILACAK
Cok mutlu olduklarını dile getiren Vali Bilgin, “Şukur bolgemiz sporla, başarılarıyla anılıyor. Tarihte ilk defa bolgemizde Cizremiz, Avrupa kupası kazanıyoruz. Cizre olarak bunun oncusu olduğumuz icin de mutluyuz. Bundan sonra bu tip başarıları her alanda inşallah yakalayacağız. Artık ilimiz sporla, iyilikle, guzellikle anılacak” dedi.
SULEYMAN CAĞLI: HAYAL EDİYORDUK, GERCEK OLDU
Cizre Belediyespor Başkanı Suleyman Cağlı, takımı gecen sene devraldıktan sonra iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek, "Şehrimizle, seyircimizle hep beraber bu takıma sahip cıktık. 40 yıl sonra belkide ilk defa bu lige cıkan bir takım, Balkan Kupası'na katıldı. Biz bunu hayal ediyorduk gercek oldu. Şampiyon olduk Balkan Kupası'nı aldık. Cok mutluyuz, sevincliyiz, şehrimize bolgemize Turkiye ’mize hayırlı olsun. Bundan sonraki hedefimiz Avrupa ’ya Norvec ’e gidiyoruz. İnşallah orda da iyi başarılar yakalyıp ulkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" ifadelerini kullandı.
CENK YILMAZ: KUPAYI BOLGE HALKINA ARMAĞAN EDİYORUM
Antrenor Cenk Yılmaz ise cok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, şunları soyledi: "Biz cok iyi hazırlandık. Bazı insanlar şans diyebilir ama bizim icin ne şanstır ne tesaduftur. Gercekten cok iyi hazırlandık. Cok iyi bir sezon gecirmek icin, cok iyi bir kamp sureci gecirdik. Bu bizim icin tesaduf değildir. Daha da buyuk başarılar elde edeceğiz. Takıma ve seyirciye guveniyorum. Bu kupayı tum bolge halkına armağan ediyorum."
SALON: Şırnak
HAKEMLER: Huseyin Okumuş, Bektaş Kalender
CİZRE BELEDİYESPOR: Ivanov, Muhammet Ertuğrul, Caner Cicekoğlu, Uriarte, Kemal Kayhan, Julien Winkelmuller (Cağatay Durmuş, Semih Celik, Murat Karakaya, Hilmi Şahin, Andac Kapan, Burak Kamcı)
KV PEJA: Kajtazi, Nrecaj, Tasev, Hajdaraj, Meujaj, Nikqi (Kabashi, Kelmend, Macula, Salihaj, Gashi)
SETLER: 25-10, 25-19, 25-14
SURE: 65 dakika (18, 23, 24)
DHA
Cizre Belediyespor, Balkan Şampiyonu oldu
Voleybol0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Voleybol
- Cizre Belediyespor, Balkan Şampiyonu oldu