merhaba,
benim 3yaşında dunya tatlısı oğlum var ve benim hayatta tek tutunacak dalım dediğimdir o.ilk 6ay ağlaması dışında bana cok eziyet etmedi daha sonraları da gerekli mudehalelerle doğruyu yanlışı ona oğretmeye calıştım.ama son zamanlarda artık beni hic dinlemez oldu.ilk onceleri bişeyi yapma dediğim zaman illaki olmalı diye uzerine gitti.ama kızmadan ben onun dikkatini başka yone cevirerek konuların uzerinden gelmeye calıştım,ta kiii BEN BU EVDEN GİDİYORUM kelimeleriyle karşılaşana dek...
artık yapma dediğim herşeyi daha cok yapar oldu.tepki verince de direkNEDEN diyor.nedeni acıklıyorum sanki o acıklayan ben değilmişim gibi inadına o yine yapacağından geri kalmıyor..
demin olan bi olay yuzunden buraya yazma gereği duydum.ayakkabılığa cıkmış ve o yuksek yerden duştu.Rabbim acıdı haline de cok şukur birşey olmadı.babası neden yaptın oğlum diye kızdı.yapma bi daha falan dedi..ama benim bıdık oğlum BEN BALKONDAN ATLICAM,SİZİ İSTEMİYORUM,GİTCEM!gibi laflar soyledi.inanın o an ne olduğumuzu şaşırdık.ne tepki vereceğimizi bilemedik.bu doğru değil balkondan atlarsan sana bişiy olabilir dedik.ama o yine aynıydı ve yatağına gidip yattı..
ben napıcamı daha ne tepki vereceğimi şaşırdım kızlar..
lutfen bana bi akkıl verin!senağlama