Ertesi gun arkadaşlarımın onerisiyle 2 farklı doktora daha gittim,inanamamıştım cunku senelerdir gittiğim tecrubesi inanılmaz olan doktorumun haklı cıkmış olması beni daha da uzmuştu.Her iki doktorda aşılama sonucunda bebek sahibi olabileceğimizi soylemişti.Bende kendi doktorumun verdiği ilacları kullanmaya başladım,aklım hep ordaydı ama odaklanmamak unutmaya calışmak istiyordum.
Korunmayı bıraktığımız ilk ayın sonunda adetim 1 hafta gecikti.Yerimde duramaz olmuştum,1 haftayı zor ettim iş cıkışında eve gelince icimde volkanlar patlıyordu sanki.Hemen bir taksiye atlayıp yakında olan buyuk bir hastaneye gittim.Bir kan testi yaptırdım sonuc negatifti.Eşim beni almaya geldiğinde hastanenin bahcesinde hungur hungur ağlayarak benim bebeğim olmayacak dediğimi hatırlıyorum.senağlamasenağlama
Doktorumu arayarak randevu aldım,muayeneden sonra testte negatif olduğu icin bana adet sokturucu verdi.Kullandım kutu bitti 10 gun gecti tık yok.Sonrasında doktorun istediği tahliller sonucunda doktorumun gozleri yerinden fırladı sanki.Hemen ultrason muayenesine aldı keseyi ve bebeği gorunce bir mujde demesi vardı hic kulaklarımdan gitmez.6,5 haftalıktı oğrendiğimizde.:asigim:
Sorunsuz gecen 36 haftanın sonunda kaşıntılar başladı bende.Kolestaz dan şupheleniler testler sonucu değerler duşuktu ama surekli yukseliş gosteriyordu.Bir Pazar acile artık dayanamadığım icin gittiğimde doktor sonuclar sonrasında sen Carşamba hazırlıklı gel duruma gore alabilirim dedi.
Annemle gittik kontroller ve tahlil tekrarları sonucunda hemen almaya karar verdi.Apar topar yatışım yapıldı.Kesin olmadığı icin cantam bile yoktu yanımda.Hemen herkesi aradım saat 15:00 de ameliyata giriyorum dedim.Odaya cıktık.Oturup beklememi istediler daha vakit vardı cunku sonra ne goreyim.Odaya girmemin akabinde 13:45 gibi hemşireler hemen geldiler apar topar beni giydirdiler tuvalete bile zor girdim.Ağlamaya başladım daha kocam gelmedi cantam hazır değil bebeğin doğduğunda giyecek kıyafetleri bile yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neden alıyorsunuz falan dedim.Guluştuler sen merak etme biz o tarafını hallederiz dediler.
Sonra sedyeye yattım ameliyathaneye gidene kadar ağladım :cok uzgunum: bitek annecim vardı yanımda.Kocişe annem haber vermiş hemen giriyo diye adam Eminonunden Kadıkoye vapurla gecene kadar cıldırmış nerdeyse yuzerek gelecekmiş anlıycanız. :roflol: Annem en son ameliyathaneye girerken optu beni ağlama kızım bak az sonra yavrunu kucaklıycaksın dediğini hatırlıyorum.Ameliyathaneye girdiğimde hemen damar yolu acıldı.Beni hazırladılar anestezi doktoru benimle biraz muhabbet ettikten sonrasında boğazın yanacak biraz korkmaz sonra uyuyacaksın dedi.Ondan sonrasını hatırlamıyorum.
Odama geldiğimde herkes ordaydı kıyafetler yetişmiş anlıycanız. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Oğlumu yanıma getirdiklerindeki duyguyu anlatamam tarif edilmez bir histi.Boyle işte cokkk uzun oldu ama tum ayrıntılarını anlatmak istedim.Şimdi oğluşla koyun koyuna uyuyoruz.Doğumdan oncede cok dua ettim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye…
Oğluşuma maşallah diyin teyzeleri...

[/IMG]

[/IMG]