hamileleğim boyunca bu doğum hikayelerini okuyup okuyup ağladım hep kendimi hayal ettim mesai arkadaşlarım ağladığımı gormesinler diyede cok caba sarfettim -tatlicadiarzu-
ben hamile kaldığımı hissetmiştim o yuzden daha adetime 2 gun kala evde kendim test yaptım cift cizgi cıktı beklememe rağmen inanamadım bir kez daha yaptım yine aynı bir daha denedim ve yine cift cizgi oyle mutluydum ki inanamıyordum durup durup ağlıyor sonra mutluluktan kahkahalara boğuluyordum sadece eşimle paylaşmıştım gozleri doldu bana sarıldı kaldı dakikalarca allaha şukrettik butun gece hayal kurmalar başladı 2 gun sonra hemen bir hastaneye gidip kan testi yaptırdım hamileydim oradan doğru doktora daha bebeğim o kadar kucucuktu ki kesesi bile gozukmuyordu doktorum haftaya gel dedi bana tebrik etti ve 1 hafta boyunca tebrikler surdu gitti ..... zorlu bir hamilelik oldu benim icin keseyi gormeye gittiğim gun duşuk yaptığımı soledi doktorum hastaneye yatmamı bebeği alalım dedi yatmıyacağımı soledim hemen yeni bir kan testi canlı gebelik devam ediyor doktora bildirdim bekleyelim dedi kanamam surekli oldu cok dua ettim bebeğimi kaybetmemek icin hep yattım dinlendim (tuvalete bile son dakikaya kadar bekelyerek gidiyordum) yeterki bebeğim tutunsundu bana neyse uzatmıyım daha fazla 4 ay boyunca duşuk tehlikem devam etti tabi ben bu arada doktorumu değiştirdim bebeğim cok gucluydu beni bırakmadı doğumumu yaptıran doktorum bile kese şekli duzensiz duşebilir buyuk ihtimalle ama bekliycez demişti kendi karar vericek dunyaya gelmeye demişti ve benim nazlı kızım 4 ay sonunda karar verdi dunyaya gelmeye 4. aydan sonra cok guzel bir hamilelik sureciydi bebek tersti ve sezeryan olacaktım tarihimizi 01 nisan olarak belirledik doktorumla :ecrin_bebek: ama benim aceleci kızım 22 martta gelmeye karar verdi 22 mart pazar sabahı uyanınca eşimle haftaya doğum olacak başbaşa guzel bir kahvaltı yapalım diye karar verdik deniz kıyısında guzel bir kahvaltı ettik oradan annemlere gittim biraz onlarla goruşup akşama program yapıp akşam 5 te buluşmak
uzere evden ayrılıyordum ki tam kapıdan cıkarken bir ıslaklık hissettim biraz normalin dışındaydı geri dondum wc gidip baktım bişey yoktu camaşırım ıslanmıştı o kadar konduramadım daha gunume var diye zaten 1 hafta erken olacaktı sezeryan aklıma bile gelmedi doğumun başlıyabileceği ama annem temkinli olmamı surekli kontrol etmemi soledi eve gidip dinlendim tam yerimden kalktım wc gidicem yine aynı ıslanma hissi bu defa biraz daha fazla doktorumu aramaya karar verdim tam doktorumla konuşurken aynısı oldu butun pantolunum felan ıslandı bu kez doktorum pazar olduğu icin hastanede değildi hastaneye gitmemi nts bağlanmamı sonucunu kendisine bildirmemi soledi ve acil bir durum sancı felan olursa hemen geleceğini ekledi uzaktaymış .... hastaneye gittim once beni nobetci doktor karşıladı hemen muayneye aldı ultrasonla baktı ve bebeğin ters olduğunu suyunu bitirdiğini ve beni hemen sezeryana almaları gerektiğini soledi ben olmaz dedim kendi doktorumu arıycam o gelicek soz verdi bana.... nobetci doktor beni korkuttu biraz Cok uzgunum coook bebek suyunu tamamen bitirmiş şuan konuşmak bile zaman kaybı dedi bebeğin yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyoruz dedi şoktaydım doğum olacaktı ama kızımın durumu belli değilmiş... salya sumuk doktorumu aradım sakın korkma sinem dedi hemen yola cıkıyorum sen doğru doğumhaneye cıok ben onları arayıp gerekeni soyluyorum ameliyatta beni goreceksin sakın korkma dedi yalnız uzaktayım biraz gec kalıcam beklerken endişelenme dedi tamam dedim doğumhanede hemşireler karşıladı beni hemen once muayneye aldılar doğum başlamış 2 cm acıklık oluşmuş hemşire kızım sen geceyi nasıl gecirdin niye gelmedin dedi benim bişeyim yok dedim hic sancım yoktu olan ağrıları normal hamilelik ağrıları diye duşunmuştumnts bağladılar kızımın kalp seslerini duyduktan sonra tamıyle gevşedim dr. yolda geliyordu tabi bu arada doğumhaneye giderken eşimle kız kardeşim ve halam dışarıda kaldılar bende iceride kızımın kalp sesini dinleye dinleye doktorumu bekledim .... dr. geldi beni hazırlamaya geldiler hemen tum tahliller tamamdı zaten onluğumu giydim bonemi taktım serumum takılı sedyeye cıktım dr. beklerken 3 saat gecmişti dışarıyı merak ediyordum ne kadar korkmuşlardır diye duşunuyordum tam ameliyata giderken kapı acıldı eşim iceri girdi ardına annem ve kardeşlerim hepsinin elini tuttum gulucukler sacıyordum etrafa cok iyiyim dedim merak etmeyin beni annemin ve eşimin gozleri doluydu bebeğime iyi bakın dedim el sallayarak ayrıldık birbirimizden ameliyathane kapısından girene kadar el salladık birbirimize .... ameliyathanede once doktorumu gordum sonra anestezist geldi konuşmaya başladık ikinci bebek mi v.s. o arada ağzıma o hep televiyonlarda amliyatlarda gorduğumuz o siyah şeyi taktılar adı her neyse ben hemen uyuyacağımı sandım gozlerimi kapadım ama uyumadım hemen bekliyorum dr. sinem sadece o bolgeyi temizliyorum korkma dedi ıslaklık hissettim bekliyorum ben hala uyuyacağım diye gozlerim kapalı bir kac sn uzun surunce korktum ben daha bayılmadım sakın kesmeyin dedim anestezist korkma daha başlamadık hadi sen derin bir nefes al bakalım dedi o derin nefesi aldım gerisini hatırlamıyorum uyumuşum ameliyathanede uyandım geri tekrar dr. um sinem hadi uyan bak kızın doğdu ona gidiyoruz diyordu sinem hadi uyan korkma diyordu konuş benimle cok canım yanıyordu ve dilim tam donmuyordu beni uyutun diyebildim bayılmışım asansoru hatırlamıyorum tam olarak odama girerken uyandım yine gozlerimi acamıyorum yalnızca etrafımdaki sesleri duyuyorum beni uyutun diyorum yalnızca cok canım acıyo ....senağlama yatağıma yatırdılar gozlerimi actım cok bulanık hemşire iğne yaptı birazdan rahatlıycaksın dedi bebeğimi sordum burada o geldi dediler yanıma istedim kucağıma verdiler o an bende butun odadakilerde başladık ağlamaya bite kızım ağlamıyo yanağımı yalamaya calışıyor oyle guzel bakıyordu ki o merakla beklediğim cocuk sevgisinin ne demek olduğunu oğrendim şimdi her gun allaha bana bu duyguyu yaşattığı icin şukrediyorum kızımı alıp goğsume yatırdığımda dunyalar benim oluyor zaman duruyor sanki bazen uyansada hep gozlerimin icine baksa diyorum .... allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin ...:asigim: zeynep sudem şimdi 47 gunluk :ecrin_bebek:
Zeynep sudem geldiii
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Zeynep sudem geldiii