Taşınmakla hayalimi gercekleştirdim .
Taşınmadan onceki yerim istanbul'du . İstanbul'da olanlar az cok ne dediğimi , taşındıktan sonra nasıl bir huzur icine girdiğimi bilemezsiniz. Sessizlik bir yana , tamamen doğal besleniyorum . Tedavim dolayısıyla Akcay'a taşınmamdan hicbir zaman pişmanlık duymadım . Kaz dağlarının temiz oksijeni . Kalabalık bir şehirden kurtulup cok kucuk sayılmasa da bir kasaba'da (akcay) hayatımı surduruyorum . Burada her sebze , her meyve en doğalından . Buraya gelen , burada yaşayanlar eminim bilirler ne demek istediğimi.
Akcay'a taşınınca hamaratlığım tuttu tabi

Kuruttuğum biberler
, patlıcanlar , fasulyeler ,erik , elma , armut , incir ,domates , kabak ,reyhan ,yoğurtlu malatya tarhanası, kekik gun kurusu acı biber vs
yaptığım acı pul biber , acı salcalar , domates salcası , turşular ,kahvaltulık 2 ceşit salca , ev yapımı ketcap
, ağac kavunu receli , uzum pekmezi , karadut suyu jalapeno biber turşusu
evde yapılmış peynir ceşitleri (izmir tulumu vs)
Tabi buranın olmazsa olmazı zeytinlerden de kendim toplayıp yaptım . (salamura,kırma yeşil zeytin ,sele )
Katkısız saf zeytinyağı da taş baskıdan doğal şartlarda uretiliyor .
Bununla birlikte yaptığım yemekler de cabası tabii ..
İstanbul'daki arkadaşlarım cok merak ettiği icin meze kıvamlı az da olsa yaptığım recel , pekmez , salcalar ve kuruttuğum mahsullerimden kargoyla gonderdiğim oldu . Cok hoşlarına gitti. ''Tekrar isterim'' diyenler oldu . ''parasını gonderiyim bana şunlardan gonder '' diyen hatta ''bu yaz oraya taşınıyoruz '' diyenler bile oldu .

Boylelikle hoşuma giderek yaptığım mahsullerimden kazancımı sağlamış oluyorum. Bir yandan da istanbul'daki hayatımı aramıyorum bile . Boşuna yaşamışım yıllardır. Bir sayfa acmaya karar verdim . Bu sayfada Kuruttuğum mahsuller , yaptığım salcalar , pekmezler , zeytinler ,doğal sabunlar, arada yaptığım yemekler vs hatta dolaşırken attığım fotoğraflar da olacak. Satışlarım buradan da devam edecek .Turkiye'nin her yerine kargoyla gondereceğim. Yeni actım ama kısa bir sure sonra paylaşımlarım başlayacaktır. Bakmak ya da bir şey isteyen olursa sayfama beklerim