ufffffff ya arkadaşlar kilolarımdan nefret ediyorum...
Genc kızlığım zayıflığımdan şikayet etmekle gecti aşırı zayıflıktan normal ve guzel gozuken bi kiloya gelmem 18 inden sonra oldu ancak ondan sonra da ne yersem yiyeyim 55-56 en fazla 58 bir kez olmuştum hayatımda o da istisnaydı zaten sonra gene normale donmuştum...54 kiloyla hamile kaldım 20 kilo alarak doğurdum şimdi ise 62 kiloyum (boy 1,63 falan tam net te olcemiyom) yani anlıcaanız hic alışkın değilim kıyafetlerime sığamamaya gobek gozuktu kalca gozuktu muhabbetlerine ve şimdi doğum yaptığım 7 ay olmasına rağmen hala tek bir kıyafetime bile giremiyorum bi de en kotusu de gecen yaz ve gecen kış sezon sonu indirimlerinden bir suru pantolon bluz falan almıştım hepsi de birbirinden guzel ve hemen hamile kaldığım icin etiketleri bile sokulmeyenler var oylece duruyolar e ben oylece bakıyorum hic birine sığamıyorumsenağlama valla carşamba gununden beri diyetteyim bu kilolar gidecek 8 kilo fazlam var, ufaklık da ek gıdalara alıştı iyice artık zayıflayıp kıyafetlerime sığmak istiyorum ya
Bide bu şişmanım ama mutluyum yok efendim kilolarımla barışım diyenler bence kendini teselli etmeye calışıyo ya şimdi onumde bi gobek sağdan soldan yanlara doğru alıp başını gitmiş basenler ve arkada kocaman bi canak dolaptada icine sığamadım onlarca kıyafet varken nasıl mutlu olabilirim ki CADIARZU