mrb kızlar benim doğum hikayem bnm icin biraz uzucu,evlendikten 1 yıl sonra bebek duşunmeye başladık,benim sabırsız sıpam hic beklemeden 15 gun icinde hemen oldu,eşim asker olduğu icin goreve gittiği zaman bana uğraş,arkadaş olur diye cok sevindik,nerdeyse butun hamileliğim boyunca en kotu hasta olduğum ve hatta mutfaktan kalkıp bir bardak su alamadığım zamanlarda bile yanlızdım, surekli gorevv nobet vs,9 ay boyle gecti,hamileliğim boyunca temiz ve guvenli diye asker hast,kontrol oldum ama doğumdan 3 gun once eşimi operasyona goturduler ve ertsi gunude doktorum apar topar izne ayrılıp ortadan kayboldu,ve ben gurbette karnım burnumda yanlız kaldım,o gunu hatırlamak bile istemiyorum,:cok uzgunum:neyse sonra doğumevinden doktor bulup gun aldım,doğum yapacağım sabah annem ve kayınvalidem geldi,ve beni doğuma hic tanımadığım eşimin arkadaşları goturdu,adettir doğumdan sonra gelene şeker cikolata ikram etmek,onu bile yolda inip ben aldım,boynum bukuk ağlayarak girdim doğuma,zaten sonrası tam bir feleket,doğumdan cıktım 10 saat cıplak yattım bebeğimi emzirmemi bile soylemediler bende o acıyla duşunemedim bile,ağrı kesici bile yapılmadı hatta,inanırmısınz 24 saat felc gibi yattım,kendi uğraşlarımızla emzirmeye calıştık ama canım yavrum 24 saat emmeyince sarılığı biranda fırladı,gazımı bile hastaneden cıktıktan sonra kendi yontemlerimizle cıkardık,eşimde hastaneden cıktıktan 3 gun sonra geldi,duşununce bile icim sızlar,kızım 20 gunlukken annemle beraber duştum yollara yanlız kalmamak icin,3aylıkken eşim gelip aldı, allah kimseyi en zor anı olan doğumda yanlız bırakmasın,canım kızım zeynep beren şimdi 2 yaşında,allahım herkesin yavrusuna uzun omurler versin acılarını gostermesin