01.12.2008 sabahı saat 6:30 uyandım ablamla eşimide uyandırıp hazırlanmaya başladık bendeki sitres sınırı aşmış durumdaydı ama kimseye belli etmiyorum soğuk kanlı duruyorum.evden cıkma vakti gelmişti saat 8:00 de hastaneye gittik kimsecikler yoktu doğumhaneye cıktık bizi aldılar odaya ve giyindirdiler beni.nst bağladılar sitersten bebeğim hic hareket etmediğini anladım ama kalbi attığı icin rahattım. neyseki doktorum geldi saat 8:30 da hazırmısın elvira oğluna kavuşmaya hadi bakalım diyip beni sedyeye yatırmaya kalktılar durun ben cişimi yapmak istiyorum diyip sedyeden kactımsırnaşık şey : ama biliyordumki kuzu kuzu yatacaktım o sedyeye ve sonunda yattım eşime ne olur kapıdan ayrılma ne olursenağlama ne olur diye yalvardım o tamam dedikce bir yandan ablamda gelsin ameliyata dedim onada tamam dediler eşimin elini sıkı sıkı tuttum asansorle beraber ameliyathaneye kadar beraber cıktık ayrılma vakti gelmişti o anki bakışı o anki tebessumu gozumun onunden gitmiyordu

şimdi oğlumda bende cok iyiyiz ilk gun ayağa kalktım kendim yurudum hic doğum yapmış gibi değildim ağrım hafif oldu onuda ağrı kesiciyle gecirdik ama oğlumu kucağıma aldığımda o tarifsiz mutluluk ve sevinc kadar guzel birşey yoktu herşeyi unutmuştum oğluma odaklanmıştım. şimdi evimizdeyiz geceleri huzursuzluğumuz dışında başka bir sıkıntımız huzursuzluğumuz yok onuda atlatacağımıza eminim en kısa zamanda.
doğumda herkeze dua ettim oncelikle bebek isteyen herkeze allahım bu duyguyu onlarada tattır onlarda bilsin nasıl bişiymiş duygu diye allaha yalvardım umarım allah herkzin gonlune gore verir. doğum yapacak arkadaşlar allah sizede kolay doğumlar nasip etsin hepinizi seviyorum azcık uzun oldu ama idare edin artık. hepinizi opuyorum