slm arkadaşlar konuyu buraya actım cunki baya baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili bi durum.evet arkadaşlar benim 2002 doğumlu ikizlerim var erken doğum yaptım tabi premature doğdu ve ben daha doğum yapar yapmaz daha yuzlerini bile gormeden koklayamadan kuveze aldılar yavrularımı 50 gun kadar kuvezde kaldılar uc gun icinde beni taburcu ettiler hastaneden her gun goğuslerimi sağıp sut goturduk hastaneye 1,300gram doğdular tabi erken doğumda olunca ciğerleri gelişmemiş nefes alıyolardı vermeyi unutuyolardı veriyolardı almayı unutuyolardı ve doktorlar yaşamasını istiyosanız eğer imza vericeksiniz ve bizde elimizden geleni yapıcaz dediler tabiki doğmuş meleklerimi bi koşede olume bırakamazdık ve kabul ettik.neyse 50 gun sora aldık bebeklerimizi bişekilde buyuyolardı zordu bakımları ama 6 aylık olmuşlardı bu sure zarfında doktora sık sık goturduk ama bişey farkettikki cocuklar hic bize bakmıyolar bizi takip etmiyoılar hani bebekler annelerini takip eder onalara bakarya bebeklerimde yoktu bu his surekli ağlıyolardı doktora tekrar goturduk bunu ilk farkettiğimizde 3 aylıklardı ozaman gittiğimizde normaldir diğer bebeklerden geride buyuyolar dedi peki diyip eve geldik ve işte dediğim gibi 6 aylık olduklarında bariz bi şekilde gozlerinde farklılık vardı ve o gun gittiğimizde hayatın bizimi icin bittiğini duşunduk bebeklerimin kuvezde oksijen fazlalığından goz damarlarını yakmışlar gormeye yarayan damarları işte bu yolculuk bu kara gunler o gun başladı hayatımızın donum noktası olmuştu o gun yıkıldık ve tedaviside yoktu o zaman şimdi hala araştırıyoruz ama kesin bi sonuc alamıyoruz fırtına gibi iki erkek evladım var tek eksikleri gormemeleri arkadaşlar ne olur aranızda bu durumda olan arkadaş varsa yada yakında olupta tedavi şansı olduğunu bilen varsa paylaşsın lutfen.bu jinekoloji bolumunde anne olmayı deli gibi isteyen arkadaşlar lutfen hayırlısını isteyin ben 1yıllık evliydim henuz ve bebek istiyodum zorla eşimi doktora gitmeye ikna ettim ve tedavi başladı sorası bole işte lutfen hayırlısını isteyin kızlar bu konuda yardım istiyorum bilen yada bole bi olay başına gelen varsa paylaşırsanız sevinirim tedavi olmasada en azından okulları eğitimleri neler yapıyosunuz bilmek istiyorum senağlama