kaydirigub bakcemile2 herkese merhabalar bu yazıyı yazmak icin ne kadar bekledim bilseniz hep heveslenirdim yazanlara birgun bende yazarmıyım diye yada nasıl yazsam acaba diye ama artık şimdi oturdum icimden gelenleri yazıcam.....6 nisan sabahı saat 7 de evden cıktık az değil 100km yol gidecektik ve saat 9 da randevumuz vardı arabada ben eşim annem,babam,kardeşim ve kızı(onlar arkada sıkıştı ama ben ve kızım onde rahattık ama

tam saatinde vardık hastanemize iceri girerken cıkış anını duşundum ve eşime 3 kişi cıkcaz inş dedim dua ederek iceri girdik,yatış işlemleri yapıldı kalp grafisi damar yolu ve sıra sondaya geldi korkuyodum ondan ama gercekten zor değil biraz yanma oluyo korkmayın kolay o hatta cıkarmasıda kolayda sonrası biraz beni zorladı soda takıldığı icin ertesi gun idrarda yanma oluyodu oda gecti duğer gun neyse uzatmayım ayrıntıyı derken saat atm 12:00 dıki ben sedyede ameliyathane yazısını gordum annemlere eşime el salladım asansorun onunde hic konuşmadım cunku konuşamazdım ağlardım onlarda zor tuttular kendilerini zaten tansiyon problemim vardı o yuzden rahat olamya calışıyordum vee kapı kapandı saat hep gozumun onundeydi 12:05anestezi uzmanı geldi ve epidurali taktı hic hissetmiyosunuz o anda hemen ayklarım ısındı ve uyuşmaya başladı acele yatırdılar ve dr.umda geldi daha saat 12:10 duki hemşireye dr başladımı dedim başladı tabi şimdi bebek gelio dedi veeee muthiş ses kızım ağlyodu hemde orayı yıkarcasına o sesi duyduğuum an artık tutamadım kendimi gozyaşlarım boşaldı dr .um ağlama lutfen hastalarım ağlıyo sonra bende etklieniyorum dedi ve hemşireye goturmeden once gormek istediğimi soyledim yanıma getirip opturdu kokla annesi dedi allah ım bu koku dunyadaki en guzel kokuydu ve o gunden beri bu koku artık hayatımda elbiselerime bile siniyo sonra dikiş faslı derken 12:50 biz odamıza geldik artık kızım yanımda idi saatlerce onu seğrettim.... uyuşma gecince hafif ağrılar oluyo oda artık olcak ertesi gun cıktık biz artık aile olmuştuk evimizdeyiz şimdi ilk 3 gun sutum gelmedi mama vs.kabusum oldu bu geceye kadar hic uyuyamadım ama dun akşam sutum geldi ve bebeğim kuzuya donuştu bende uyudum oda.emerken onu seğretmek de daha ayrı ve guzel.....
bu hikaye boyle uzar gider inş ifade edebildim kendimi darısı tum bekleyenler ve isteyenlerin başına ha bide doğum hikayelerini okurken hep normal doğumları secerdim sezeryanlar cokta hikaye gibi gelmezdi ama başıma geldi cereninde selamı var teyzeleri avatrıma koydum resim eklemeyi becerirsem onuda eklerim