Bu gun moralim cok bozuk arkadaşlar ikiz annelerinin yazılarına baktım sabah. ne mutlu iki bebeklerininde fotoğraflarını koymuşlar. Sağlıklılar cok şukur. Ben niye bunları hak etmedim sucum neydiki meleğimin biri giitti diğeri sorunlar yaşıyor doğduğu andan beri savaş veriyor. Meleğimi Berenimi istiyorum yokluğu her gecen gun icimi daha fazla acıtıyor. icimde kocaman bir yumru var sanki goğsume bastıram. Dun gece erilimin diş sıkıntısı vardı uyuyamadı gec saate kadar o dalınca biraz uyumuşum ama tedirgin bir uykuki yarı uyanık gibi. karnımda kımıldıyorlar gibi geldi sanki hala hamileyim ve kızlarımda icimde oyunlar oynuyorlar. Keşke o gunlere donsek gecenin bir yarısı sert bir hareketle irkilip uyansam ikiside sağlıklı olsalar. Meleğimi bir kere koklamak isterdim kucağımda ninni soyleyip boncuk gozlerine bakmak beril i nasıl icime cekip kokluyorsam onunda o mis gibi kokusunu icime cekmek opmeye doyamamk. Gercekten artık dayanamıyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağ lamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamas enağlama