bundan 2 yıl icinde bebek ozlemiyle yanarken kendimi kkda buldum cok guzel dostluklar edindim, bilgilendirildim hepinizide ck seviyorum..

.1 yıldır korunmamıza rağmen bebeğim olmuyordu.her ay hep aynı husranla bekliyordum.ama artık umursamaz olmuştum ki boyle bir gunde bebeğimin olacağını oğrendim.yine adetime 2 gun falan vardı.ama nedendir icimde sanki hamileymişim gibi bir his vardı dayanamadım test yaptım. hafif bir pembe cizgi beliriverdi..o anı kelimelerle anlatmam mumkun değildi..mutluluğum ck surmedi 5,5 haftalık hamileyken lekelenmelerim başladı..ardından kanamalar ama ck şukur oğlum bana sıkı sıkıya tutundu bırakmadı annesini ardından tansiyon yukselmesi,erken doğum tehlikesi vs.vs..41. haftamıza kadar bir suru badire atlatarak geldik..bende kahverengi akıntılar hafif hafif sancılar başlamıştı..doktorum herşeyin normal olduğunu 2 cm acılmam olduğunu ve beklemenin bir anlamının olmadığını soyledi..bende normal doğum istediğim icin ertesi gun icin gun verdi.eğer sancım olmasa suni sancı verilecekti .o kadar mutluydumki bebeğime kavuşacaktım artık..eve geldik tabi hazırlıkları ck oncesinde yapmıştım..o gece hic bir şeyi kafama takmadans adece bebeğimi duşunerek uyuyarak gecirdim.sabah kalktım duşumu aldım dualarla evimizden cıktım rabbim dedim bana verdiğin emaneti 9 ay korudum sen onu bana bağışla..2 kişi cıkıyoruz 3 kişi olarak gelmeyi nasip et..hakkımda hayırlısını verd deyip ayetel kursu okuyup ayrıldım evimden..hastaneye vardığımızda yatış işlemleri yapıldı.lavman ypıldı.damar yolu acıldı saat 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyı verdiler..o anı hatırlamak bile istemiyorumn doktorum ara ara geliyor muayene ediyor tık yok.acılma olmuyor ben perişan haldeyim oğlum sertleşiyor karnımda annem kayın validem odada dualar edip ağlıyorlar..o ara nts de bebeğin kalbi zayıflamaya başladı ve midem ck kotu oldu ağrı yanma hep birlikte..doktorum geldi saat 6 da yok dedi yapacak bişey yok dedi acil sezeryana alşmalıyız bebeğin kalbi zayıfllıyor..zaten kendimi unuttum artık oğlumu duşunmeye başladım suni sancıyı kestiler hemen acil sezeryana aldılar..anestezi istedim.ameliyat masasında bile sancı kesilmedidoktorum elimi tuttu ve beni hemen uyuttu uyandığımda ameliyattan cıkartıyorlardı ilk kelimem yusuf yusuf nasıl? doktor yusuf kim diyor bende oğlum o benim nasıl ne olur? ck iyi ck guzel diyorlar annem hemen elime sarıldı ams beni acilen bir yere goturduler.meğer ben ameliyatta mide kanaması gecirmişim stresden. bebeğimde kakasını yapmış karnımda ck şukur yutmadan almışlar.annem elelrimi bırakmıyor ağlıyor anne ben ck iyimm diyorum o ara yine bayılmışım gozumu odada actım yusuf ne olur yusufu gosterin diyorum gozlerim narkosun etkisiyle tabi şaş goruyor oğlumu gordum ne olur kokluyum diyorum. onu kokladım ya işte o ana herşey bitti herşeyimi unuttum ck şukur oğlum sağlıkla dunyaya gelmişdi 3600kg 55 cm..onun sonrasında 10 gun ck zorlandım ama sezeryandan değil midemdem dolayı bişey yiyemiyordum sutumde yoktu...herşeyi atlattık hamd olsun oğlum şimdi 8 ay 22 gunluk rabbim herkese nasip etsin..annelik ck guzel bir duygu.a.s.a.s.a.s.

şimdi soyleyeceğim cocuk her anlamda mutluluk..hamile olduğunu duyuyorsun tarifi mumkun olmayan mutluluk karnın buyuyor kımıldıyor inanılmaz guzel birşey hele doğurup emziriyosun ya işte o an bittiğin an....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3