Eşimle yeni evliyken hep 2 3 yıl kesinlikle cocuk istemiyoruz derdik ama tam bir yıl dolunca ben yalnızlıktan sıkıldım ve eşimde bebek istediğini dile getirmeye başlayınca cocuk yapmaya karar verdikopuyorumnanaktanilk iki ay tutmadı sonra 3. ay hamile olduğumu oğrendim cok mutluydum hamileliğim boyunca bazı şeylerden cok bunalmıştım ve artık son zaman bebeğime kavuşmak icin inanılmaz sabırsızlanıyordum...Tam 18 gun vardı doğuma 12 haziran gecesi eşimle balkonda cay icip okey oynadık o ara ben bebeğin kasıldığını farkettim eşimle saate baktık tam 5 dakikada bir oluyordu kasılmadikkate almadık ben eşimi yendim okeyde ve yattık...
Tam saat 5 ceyrekde uyandım okadar susamışımki ama bi turlu kalkamıyorum yataktan o anda suyumun patladığını hissetim hemen fırladım hic beklemiyorudm bir gun once nst bağlanmıştım ve hic bir belirti yoktu....hemn eşimi kaldırdım o da şok oldu eli ayağına dolaştı kayınvalidemler 3 gun once marmarise tatile gitmişlerdi ben ne yapcam dedi kimse yok annemleri ara dedim ben duşa girdim eşim cantalarmızı felan cıkardı bana kıyafet hazırladı ama nasıl telaşlı benden bile daha cok korkuyordu.kaydirigubbakcemile3
sonra taksi cağırdık hastaneye gittik ve hemen muayeneye aldılar inanılmaz canım yandı hemşire kızdı bole yaparsan nasıl doğuracaksın die ama dayanılmazdı kendimi cok kastım belkide o yuzden..acıklık 3 cm di. yatışım yapıldı ve odama gectim benimle beraber başka bi kız vardı ama onun acıklık olunca benden once doğurdu ondan okadar etkilendimki anlatamam yan odadaydı ama hep duydum odada olanları...acıklığım bi turlu olmuyordu serum takıldı annem ablam eşim sırayla odama gelip elimi tutup dua ediyorlardı..en son saat 11 de eşim yanımdaydı ve benim sancılarım son raddeye ulaşmıştı en son sancımda okadar uzun bağırdımki eşim gitti hemen hemşireleri cağırdı tekrar baktılar ve acıklık olmuştu artık kızım geliyordu eşimi cıkardılar ben cok heycanlıydım eşim ağlıyordu beni optu ve gitti o arada doktorum geldi hemşireler toplandısancı geldiğinde ıkın gidince nefes alıp ver dediler ve bebeğim 3 ıkınmada geldi cok şukur...minicikti hemen silip veriler bana biraz koklaştık ben ağlıyordum oda yuzumu emmeye calışıyrodu harika bir duyguydu...sonra karnıma masaj yapığ eşi aldılar ve iğne yappı dikmeye başladılar ama ben doğumdakinden daha cok bağırıyordum cunku iğne tutmuyordu ve hissediyordum doktor bikac kere iğne yaptı ama yinede hissettim ben ve basur oluşmuş doğumda dikişlerden cok ondan cektim.. halen duzelmedi:1no2:sonra odama alındım herkes ordaydı bu arada kayınvalidemler ilk ucağa atlayıp gelmişler tatilden..bu işden tek zararlı cıkan onlar oldu...bir gece kaldım hastanede ve evime geldim 2 3 gun yattım ama surekli deil arasıra yatıp kalktım bebeğime de tek başıma bakıyorum bazen zor oluyor ama olsun yavrumu cok seviyorummmm...eşimle onu izlemeye doyamıyoruz...Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:
..Eslemim bizi cok şaşırttı...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- ..Eslemim bizi cok şaşırttı...