Derin'imin doğumu.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Derin'imin doğumu.
-
02-10-2022, 00:30:482,5 yıllık uğraşın sonucunda hamıle kaldığımı oğrendim,sağlıkla gecen 40 haftanın sonunda kızımın hala gelmeye nıyetı yoktu.uzerine 4 gun daha bekledık kı normal doğum olsun.cok istıyordum normal doğum yapmayı.27 haziran sabahı son kontrol icin doktora gittik ultrasonda bebeğin suyunun cok azaldığını soyledi ve hadi bugun oğlen doğurtalım senı dedi.bırden ağlamaya başladım ne kadar hazırım desem de o an bı garıp oluyo ınsan ve beklemeye vakıt olmadığı icin sezeryan dendi.ordan cıkıp hemen annemi aldık eşimle eve geldık,annem lohusa yatağımı yaptı,duş aldım hafıf bişeyler ye saat 12 ye kadar sonra ac kal dedi dr.neyse son hazırlıklarımızı yapıp cantamızı kontrol edıp hastaneye gittik.saat 3.30 da ordaydık.hemen arkamızdan butun aile gelıverdı
yol bıyunca gozlerim dolu dolu gıttım allahım dedim hep sağ salim alayım kızımı kucağımı.neyse doktorun acil doğumu cıktığı icin 1,5 saat bekledık ,o benı ıyıce gerdi tabi .saat 6 gibi amelıyathaneye aldılar benı.anestezi ekıbınden 3 tane adam,sağ olsunlar adım adım anlattılar herşeyı korkmaya fırsat vermıyorlar,o sırada akendı doktorum geldı gel dedım elımı tut,epey bi acıtmışımdır elını heyecandan.sonra ayaklarımdan yukarıya doğru hafıf hafıf bı uyuşma başladı,ama onumde ortu olduğu icin goremıyordum hicbişey,hadi hazırsan başlayalım dedi dr.siz benı kafalıyosunuz sankı başladınız coktan dedim.cunku acı değil ama orda bişeyler olduğunu hissediıyo insan.asıstana hadı bakalım hazırla kamerayı deyınce şaka yapıyosunuz di mi dedim.yoo senın gibi sarışın bi kız bu da dedi.meğer coktan almış kızımı,saat kac dedim hemen .6.13 de başlamıştı cunku saat 6.20 dedi.o an cılız vıykk dıye bı ses duydum.şoyle bi gosterıp cocuk dr una verdi.gozunuz aydın hanımefendı cok sağlıklı bı kzınız var deyince dr cok şukur allahım deyıp başladım ağlamaya.hemen ebe getirip yanağımın yanına dayadı optum,hoşgeldın kızım dedim.sonra onu gıyınmeye aşağıya ındırdıler.sence kac kılodur dedi doktorum cunku ultrasonda 4250 falan cıkıyodu.bılmıyorum kı dedim,dur ben gıdıp tel acayım ebeye dedi,3800 doğmuş dedi 53cm.o anda bak bak dedi ne calıyor radyoda,ajda pekkanın AĞLAMA ANNE dıye bi şarkısı var ya ,bak dedi kızın sana soyluyor,ben ıyıce koptum tabı.bı yarım saat falan dıkış surdun sanırım.7 de odamdaydım.yarın kısmetse 1 hafta olacak doğum yapalı.buraya yazan herkes gıbı ben de 9 ay bıyunca nerdeyse butun hıkayeleri ağlayarak okuyordum ve hep allahım bana da kısmet et buraya yazmayı dıyordum.cok şukur Allah kısmet etti şu an mutlulukla bunları yazıyorum.Allah isteyen herkese anne olmayı,bebek bekleyen guzel anne adaylarına da sağlıkla kucaklarına almayı kısmet etsin inşallah.bu duygunun tarifi yok cunku.