2 yıl olmadı bebeğim, gitmediğimiz doktor kalmadı, bir suru testler, tahliller butun doktorların dediği aynı şeydi; "hicbir sorununuz yok" cok uzuluyorduk eşimle neden olmuyor diye, ilaclar ictim yine de olmadı, en sonunda bıraktık akışına, zamana... hic beklemediğim bi andı, babam kalpkrizi gecrimişti, hastanede yatıyordu, ben stresten gecikti sanıyordum adetimin, arkadaşlarım test yap dediler, yaptığım binlerce teste bi yenisi daha eklenecek, negatif sonuc cıkacak diye umutsuzca yaptım testi, aklım babamdayken.... ve sonra gozlerime inanamadım, cift goruyorum sandım cift cizgiyi, sevincten deliye donmuştum, o gun hayatımdaki en cok goz yaşlarını elimdeki teste akıttım.... ve doktora gittik beklediğimiz gun nihayet gelmişti hamileydim.... -Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu-
cok guzel bi hamilelik gecirdim, ne mide bulantım oldu ne aşermem, işe gelmem bile sıkıntılı olmadı, normal doğumdan cok korkuyordum ama bebeğimi gormekte istiyordum o anda, doktorumla epidural konusunda anlaştık, ve 01.03.2009 gecesi saat 4 te suyum geldi, normal doğurcam diye cok korktum

hemen hasteneye gittik, ve saat 7 de tum işlemler bittikten sonra epidural sezeryanla doğumum başladı, cok heycanlıydım tansiyonum kalp atışlarım yukseliyordu heycandan, doktorum beni telkin ediyordu durmadan, ne zaman cıkacak bebeğim demeye kalmadan doktorumhızlı bi hareketle bebeğimi cıkardı karnımdan, hemen sarıp sarmaladılar yanıma yatırdılar, kızlar cok ilginc ama o anda goz goze geldik sanki... gozyaşlarım ince bir nehir gibi yananklarımdan suzuluyordu... gunlerce aylarca beklediğim, 9 ay karnımda misafir ettiğim yavruma kavuşmuştum, sağlıklı sıhhatliydi cok şukur... ertesi gun taburcu olduk hic bi sıkıntı yaşamadım gaz sıkıntım olmadı oğlen yemek yiyordum, ayaklanmıştım... ve şu anda 6. ayımıza gircez yarın....
oğlummmm... baharım... ışığım... seni cok seviyorum... iyi ki varsın...
butun isteyenlere yaşatsın bu guzel duyguları Allah'ım...
butun hamilelere kolaylıklar versin, guzel doğumlar nasip etsin...
butun annelere evlatlarıyla birlikte uzun bir omur versin....
hepinize selamlar...