Kızım 13 aylık.
Bir gun uyandık kızımın ateşi var (bugune kadar hic cıkmamıştı), olctum 38.3 o gunu sorunsuz atlattı bir fitil koydum iştahta problem yoktu. Geceden itibaren ateş yukselmeye başladı ateş duşuruculer, ılık duşlar hic etki etmiyor. Ateşi 40.2'ye kadar cıktı hic bir şekilde duşuremedik, hemen doktora gittik once nov... iğne yaptılar ateş normale duştu yoksa havale getirecekti kuzucum. Boğazları kırmızı uzeri beyaz anjin teşhisi koyuldu. Bu arada surekli baygın ateşten gozunu acamıyor, surekli uyuyor, ne konuşuyor ne yuruyor, hic bir şey yemiyor sadece meme (iyiki meme emiyormuş dedim). Ertesi gunde aynen devam etti. 4. gun gozkapakları şişti cocuğun cok uyumaktan ve ağlamaktan oldu herhalde dedim uzerinde durmadım ama o gun vucudunda ertesi gun yuzunde dokuntuler oldu. Teşhis koyuldu altıncı hastalıkmış.
Kimisi cok kolay atlatırken bizinkisi en ağırı oldu herhalde, anjin gibi belirti verdiği icin antibiyotik bile kullandık boş yere. Sanırım diş sıkıntıları bu kadar ağır gecirmesine neden oldu.

Ne farkettim biliyormusunuz arkadaşlar, cocuk hastalıkları hakkında hic bir bilgim yokmuş, hemen okumaya başladım. Artık daha dikkatli değerlendirebilirim.