9 ay boyunca zorlu bir maratonun sonunda meleğime kavuştum meleğimin bana gelişi benim hayata tekrar gelişimdi onunla herşey cok farklılaştı.
Ben 40 haftamı doldurdum ve meleğimi bekliyodum gunumden 4 gun gecmişti ben artık gelsin diye dua ediyodum herkes doğuruyo onları gordukce bende doğurayım artık meleğim bana gelsin istiyodum 18 06 09 da dr um randevu vermişti gelirsin yatış yapılır doğum yaparsın demişti bende carşamba gunu hazırlığımı yapıyorum evimi felan topladım kendimi hazırlıyorum perşembe doğum olucak diye hazırlıklarımı yaptım carşamba gecesi saat 12 00 de hafif bi sancı başladı boyle kasıklarıma vuruyo ara ara gelip gidiyo midem bulanıyo wc ye cok cıkıyorum midem yanıyo dakika tutuyorum 5 dk da bir geliyo oyle yarım saatte bir felan değil 5 dk da bir geliyo yatakta sağa donuyorum yok sola donuyorum yok ayağa kalkıp yuruyorum yok gecmiyo geliyo gidiyo bende bi sevinc bi heyecan oyle bekliyorum kendi kendime bekleyeyim dedim şimdi telaş etmeye gerek yok nasıl olsa hemen doğmuyo sabahda dr a gidicez neyse oyle boyle sancılarım biraz daha sıklaştı uyumaya calışıyorum uykumda var uyuyamıyorum sabaha karşı biraz dalar gibi oldum sonra sancım olunca uyandım tabi eşim yatıyo oyle hicbişeyden haberi yok artık biraz daha kuvvetli vurmaya başladı sancım eşimi uyandırdım kalk diyorum mırın kırın yapıyo kalk hadi sancım başladı dedim yataktan bi fırladı gozlerini bi actı gulmeye başladı gercektenmş doğum sancısımı eminmisin diye soruyo bana bende evet sen uyuyodun bişeyden haberin yoktu ben geceden beri sancı cekiyorum diyorum oda ohh bee hele şukur geliyo kızımız diyo bana ikimizde bir heyecan eşimde daha cok tabi saatin 8 olmasını bekiyorum hastaneye gitmek icin neyse saat 8 oldu biz hastanaye gittik doğumhaneye girdim ben dr umda ordaydı ve catıma baktı doğum başlamış onluğunu giy bekle dedi ben onluğumu giydim bekliyorum arada gelip bakıyo acılma varmı diye suyumda patlamadı sadece snacı cekiyorum suyumu dr um patlattı saat 11 e kadar herşey guzeldi ama suyumu patlatıktan sonra dr um sancılarım dahada sıklaştı ve 1 dk da bir vuruyo dr um catıma bakıyo acılman yok saatler geciyo sancılarım dayanlımaz hale geliyo ama acılmam olmuyo en son saat 2 30 da catıma baktı acılman yok doğumuna daha var seni sezeryana alalım bebeği riske atmayalım sıkıntıya girmesin dedi bende bebeğim daha onemli tabikide olur dedim ve 2 40 da sezeryana girdim tabi ben sancıdan hem ağlıyorum hem sezeryana giriyorum neyse ameliyathaneye girdim ağlaya ağlaya dr um tamam hulya sakin ol az kaldı biticek artık diyo ben ağlıyorum neyse bayıldım ayıldığımda hemen kızım nerde nasıl diye sordum onlarda cok iyi odasında dediler neyse sedyeye koyup beni odama getirdiler kızımı gosterin nerde kızım dedim o anda goremedim tabi narkozunda etkisi var neyse kızımı gosterdiler bana ağladım kucağıam verdiler kokusunu icime cektim allahıma şukurler ettim hemen emzirdim kızımı o kadar guzel bi duyguki allahım olmayan herkese versin dunyanın en guzel varlığı ne anne ne baba ne eşin ne kardeşin hicbiri bu duyguyu vermiyo sana ama senin canın kanın olan yavruna kavuşman cok farklı cok guzel bi duygu cok zorda olsa buyutmesi bir o kadarda guzel zevkli hergun yeni hunerlerini gosteriyo sana 1 aydan sonra gulmeye konuştuklarına tepki vermeye başlıcak ki asıl ondan sonra başlıyo benim hayatımdaki eğlence allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
ıYıKı GELDıN MELEĞıM ıYıKı BıZıMLESıN ALLAHIM SENı BAŞIMIZDAN EKSıK ETMESıN SENı COK SEVıYORUM MıNıK KUŞUMopuyorumnanaktan

buda benim minik kuşum bakın teyzeleri