arkadaşlar HALK EĞİTİMin verdiği ACEVin duzenlediği anne cocuk eğitim kursundan haberdar etmek istiyorum herkesi... ozellikle davranış bozukluğu olan anasınıfı yaş grubu anneleri icin bu kurs... 10 yıldır varmış yaklaşık bu kurs... hic haberim olmadı sizide haberdar etmek istedim.
her yılın eylul ayında başlayıp mayıs ayında bitiyor... sadece haftada 1gun 3 saat... sabahcı yada oğlenci olabiliyorsunuz.. benim cocuğumda bir bozukluk olmadığı halde ona nasıl daha faydalı olabilirim diye başladım bu kursa iyikide başlamışım..oğlum beş yaşında.. herkese tavsiye ediyorum.. bir uzman eşliğinmde dersler işleniyor anneler cocukalrıyla ilgili sıkıntı ve deyenimlerini paylaşıyor... yaptığımız yanlış ve doğruları daha ii gorebiliyoruz oğretmenimiz yol gosteriyor..cok faydalı ..cok keyifle... ustelik kucuk bebğim var onunla birlikte gidiyorum kursa... ve ucretsiz..
faydalanmak isterseniz size en yakın halk eğitim kursuna giderek bilgi alabilirsiniz...duyduğuma gore yakında ergenlik cocukları ve kucuk bebekler icinde olacak bir kurs... benim gittiğim sadece anaokuluna giden cocukların annelerine...
sevgilerimle..