arkadaşlar kızım 1 yaşında ve o kadar az şey yiyorki ve kızımda kaşık fobisimidir nedir kesinlikle kaşıkla yemiyor zorlamadım sıcak versem ağlardıki cok dikkat ediyorum rengarenk silikon kaşıkları var yinede uzun suredir kaşık almıyor herşey elimle o yuzden hic corba yediremiyorum inanın corbaların tanelerini şehriye buğday pirinc kıyma elimle taze fasulye yemeği elimle o kadar zorlanıyorumki makarna mantı ikiside sade pilav yemek istiyor o yuzden de hep kabız kayısıda elimle kompostosunu icmiyor iştahsız bebeklere uygulayıp işinize yarayan fikirlerinizi paylaşmak istiyorum ben de soylim kızım kaşık almadığı icin tarhana corbasını bardakta icirdim 2.3 yudum icti gerci ama bide oyuncağını yıkadım renkli kup icine uzum taneleri koydum yedi bide sofrada avcumun icine kucuk parcalar koyuyorum kofte ekmek gibi ordan alıp kendi yemeğe calışıyor gerci yine 1.2 lokma belki sizinde boyle fikirleriniz vardır bide patates puresi cok seviyor haşlayıp icine bol kaşar sut ve tereyağ koyuyorum peynir yesin diye bide kızım kan damlasını cok severdi ferrum artık doktorumuz verme dedi şişesine pekmez doldurdum yine damla gibi vericektim ama 2 seferden sonra anladı icmiyor bide benim kızım mama sandalyesinde değilde normal sandalyede oturup yemeği seviyor buyudu sanki bide yer sofrası boyuna goreya bayılıyor gerci bi muddet sonra sıkılıp ustune cıkıp oturmak istiyor arkadaşlar kaşık konusunda ne yapmalıyım bide o bana yedirmeye calışırdı o sırada ben onun ağzına verirdim şimdi orucda tutuyorum surekli ağzıma vermek istiyor kendi eliyle kaşık tutmayı cok seviyor ben verince yemiyor tekrar değişik kaşıklar alcam