Merhaba arkadaşlar... almanyada olduğum icin uzun zamandır bişiler yazamadım...
ama bebeğim buyudukce sorunları da buyuyor... Yemek yeme problemimiz vardı cok şukur artık bocek cicek yemek ne bulursak yiyoruz...
Şİmdilerde de uyku problemi var... Uykusuzluktan ne yapacağını bilemiyor ağlıyor mızmızlanıyor ama biturlu uyumak istemiyor...
Birde almanyadayken (annemlerde) bebek yatağı olmadığı icin yer yatağında hep yanımda yattı (1 ay boyunca) evimize geldim şimdi benzis yatmak istemiyor. Bu aralar hasta ve diş cıkarıyor ondanmı bilemiyorum. Yanlış bişi yapıp omur boyu cekmekten korkuyorum. Eskiden en nefret ettiğim şeydi anne babanın yanında yatan cocuk yada bebek. Ama benim de başıma gelecek gibi. Dun gece biz yatağına koyuyoruz uyutupta o uyanıyo ağlıyo. En son care oturma odasına yer yatağı yaptım. Onu yere yatırdım ben cekyatta yattım. Anlayamıyorum... Acaba eşimden kıskandığı icinmi yapıyor dişi cıktığı icinmi yada kokuma alıştığı icinmi??? Eflin hanımın yuzunden evimi toparlıyamıyorum. Hep kucak istiyor ilgi istiyor. Geleli 1 hafta oldu daha valizimi doğru duzgun yerleştiremedim. İftar yemeğini zor yetiştiriyorum. Onu da eflin kucağımda hallediyorum. Akşamları efinin yuzunden yorgun duşuyorum ve canım bişi yapmak istemiyor. Oysa 2 ay once cok akıllı uslu bi bebekti. Kendi başına oynuyordu...Yardım edecek kimsem de yok yakınımda...
Birde unutmadan eflin cok terliyor. sacları odanın derecesi ne kadar olursa olsun terden sırılsıklam oluyor. Sizde de varmıydı boyle bişi?? Acaba hastalık belirtisi falanmı??
Kimi sarışın bebekler terler diyo kimi demir eksikliği diyo...
İyice kafam karıştı...
Belki size kucuk bi sorun gibi gelecek yazdıklarım ama inanın cok sinirim bozuluyo. Heleki uyumaması. Uykusuz kalıyorum. Yorgun duşuyorum ve asabi oluyorum bu yuzden.
Ayağımda sallayıp uyutayım diyorum istemiyor. Yanına yatıp emzirerek uyutayım diyorum onu da istemiyor. Kendiliğinden zaten uyumuyor... oooooooof offff